ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
mandag 29. juni 2020
ALS ODDE: Seks unge fra Als Odde Vandskiklub deltog i weekenden i første afdeling af Junior Fun Tour 2020, der blev afviklet af Aalborg vandskiklub, og de østhimmerlandske vandskiløbere hentede flotte resultater

De unge fra klubben på kanten af Mariager fjord og Kattegat havde sat sig godt op til årets første konkurrence, og for to, Johannes og Laurits var det første gang, de deltog. Carla, Nicolai og Oscar kvalificerede sig i 2019 til en højere række.

- Det blev til personlig bedste resultater for alle løbere fra Als Odde Vandskiklub, og ud over spændende konkurrencer var der også plads til sjov og ballade, og der blev knyttet mange ny venskaber, ligesom der blev badet, lavet bål, sunget og danset til den store guldmedalje, fortæller Christiane Domino.

Johannes Chleve stillede op i slalomkryds og scorede 52 point. Det betyder, at han til næste Junior Fun Tour skal stille op i Slalom B.

På trickski krydsede Johannes 19 gange.

Laurits Chleve    stillede op i slalomkryds og scorede 56 point og sikrede sig ligeledes en plads i slalom B næste gang. 

På trickski krydsede Laurits 20 gange hvilket resulterede i, at han næste gang skal stille op i trick B. 

Carla Domino stillede for første gang op i Slalom B og sluttede med 3 bøjer på 46 km/t, ny personligt bedste resultat.

På trick ski krydsede Carla 21 gange og er også næste gang klar til trick B. 

Anton Skov stillede op i slalom B og sluttede med 6 bøjer på 43 km/t. Nyt personligt bedste resultat. På trick krydsede han 21 gange og er også klar til trick B næste gang. 

Oscar Domino stillede for første gang op i slalom A og sluttede med 6 bøjer på 49 km/t et nyt personligt bedste resultat På trickski stillede Oscar op i Trick B for første gang og formåede at score 300 point. 

Nicolai Haüser stillede ligeledes op i Slalom A og sluttede på 1,25 bøje på 49 km/t også ny personlig rekord for hans vedkommende.

Der var medaljer til alle og gavekort til førstepladserne.

- Flotte resultater til alle løberne, som også selv var meget stolte og ikke mindst yderst tilfredse, siger Christiane Domino.

De unge vandskiløbere, der gjorde Als Odde Vandskiklub ære ved stævnet i Aalborg