ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
fredag 26. juni 2020
MARIAGERFJORD: Anne Velling, Mariagerfjord Kommunes ny kommunaldirektør, var torsdag på DS Arena i Hobro, hvor byrådet holdt møde. Her fik hun mulighed for at hilse på rådets medlemmer og nogle af topembedsmændene. Hun tiltræder sit ny job efter sommerferien.
 
- Jeg har hørt, at man i Mariagerfjord Kommune har tradition for et samarbejdende byråd, som har et godt og tillidsfuldt samspil med administrationen. Det er blandt andet derfor, at jeg lagde billet ind på jobbet. Jeg er rigtig glad for, at jeg nu allerede har oplevet det i praksis, siger Anne Velling. 
 
- Det er herligt at hilse på politikerne og mærke den gode stemning, der præger byrådet. I det hele taget er jeg helt overvældet over den varme modtagelse, som politikere, ledere og medarbejdere har givet mig i de seneste uger, udtaler Anne Velling. 
 
Borgmester Mogens Jespersen er også glad for, at den kommende kommunaldirektør oplever at blive taget godt imod. 
 
- Kommunaldirektøren er min nærmeste samarbejdspartner til hverdag og jeg glæder mig til samarbejdet med Anne Velling. Jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige profil til at bygge videre på det tætte og gode samarbejde, som vi har her i Mariagerfjord Kommune, siger borgmesteren.        
 
- Vi ville gerne have præsenteret Anne på byrådsmødet i maj, men det var ikke muligt på grund af corona-situationen. Nu hvor der er lempet lidt på situationen, er det godt, at byrådet får sat ansigt på den person, som kommer til at stå i spidsen for vores administration i de kommende år, siger borgmesteren.
Den ny kommunaldirektør kommer fra et job som administrerende direktør for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune. Hun er uddannet cand.scient.pol ved Aarhus Universitet og er gift med Søren Lind Christiansen, som er direktør på professionshøjskolen Absalon. Sammen har de to voksne børn på 21 og 24 år.
 
Hun bor for nuværende i Odense, men har netop lejet en lejlighed i Hobro.

Borgmester Mogens Jespersen og ny kommunaldirektør Anne Velling