ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
fredag 7. februar 2020
ØSTER HURUP: Når der fra 12 juni spilles EM i fodbold bliver det muligt at følge kampe, hvor Danmark er impliceret på storskærm på bytorvet i Øster Hurup.

Det er DBU, Mariagerfjord Kommune og Event Øster Hurup, der rikker udstyret til og sørger for en billedforbindelse.

- Europamesterskabet i fodbold er en af de allerstørste sportsbegivenheder, som vi kan drømme om i Danmark. Derfor bakker vi naturligvis op, når DBU og Event Øster Hurup kommer på banen med et spændende koncept, som giver os mulighed for at sætte turbo på fodboldfeberen i vores kommune, siger borgmester Mogens Jespersen.

- Der er en kolossal interesse for fodbold i Mariagerfjord. Jeg er sikker på, at mange vil lægge vejen forbi Øster Hurup og opleve den ægte landskampstemning, som altid opstår, når vi er mange, der ser landskamp sammen, siger borgmesteren.

Aftalen med DBU omfatter de danske drenges indledende kamp mod Finland. Går det som alle håber, og Danmark kommer i kvartfinalen, vil den kamp også blive vist, oplyser Event Øster Hurup, som lokalt står for planlægningen.

- Der kommer mange aktiviteter i Øster Hurup, for selvfølgelig vil vi markere den største fodboldbegivenhed i Danmark. Vi håber, at folk møder talstærkt op og får sig en oplevelse for livet. Vi vil sørge for, at Øster Hurup vil summe af stemning, aktiviteter og fællesskab, siger Jan Andersen, der er formand for Event Øster Hurup.

EM-kampene afvikles i Danmark og 11 andre europæiske lande fra 12. juni til 12. juli