ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
onsdag 5. februar 2020
MARIAGERFJORD:  Turistchef i Mariagerfjord Kommune Kristina Lehmann Schjøtt bliver ikke en del af det ny turistsamarbejde Destination i Himmerland. Hun drager 1. marts mod nordvest for at blive direktør for Destination Limfjorden.

Turistdirektør for Destination Himmerland, Jimmi Stæhr-Petersen, har forståelse for, at turistchefen har lyst til at prøve kræfter med direktørjobbet i Destination Limfjorden, som Skive, Struer og Morsø kommuner står bag.
 
- Jeg kender Kristina som en ambitiøs og visionær leder og jeg er sikker på, at hun er den rette profil til at stå i spidsen for turistsamarbejdet, som skal brande den vestlige del af Limfjorden, siger Jimmi Stæhr-Petersen.

Kultur- og fritidschef i Mariagerfjord Kommune, Joan Kamstrup, ærgrer sig over, at Kristina Lehmann Schjøtt ikke bliver en del af Destination Himmerland.
 
- Kristina er en faglig kapacitet og jeg kommer til at savne hendes stærke lokale netværk og indgående kendskab til turistattraktionerne i Mariagerfjord Kommune. Heldigvis har vi nogle dygtige og engagerede medarbejdere fra Mariagerfjord Kommune, som er klar til at bære stafetten videre i vores nye fælles turistsamarbejde, siger Joan Kamstrup.

Kristina Lehmann Schjøtt glæder sig til de nye udfordringer i Destination Limfjorden, som får hovedsæde på Mors.
 
- Jeg har været glad for at være en del af turismeindsatsen i Mariagerfjord, hvor vi blandt andet har haft succes med at skabe national og international opmærksomhed om kommunen som vandredestination. Østkysten og Øster Hurup er stærke brands, hvor der fortsat ligger en masse spændende udviklingsprojekter, som den nye Destination Himmerland vil give et løft, siger hun.
Kristina Lehmann Schjøtt ved indvielsen af ny badebro i Haslevgårde.