ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
tirsdag 18. februar 2020
ALS: Der er ikke løftede pegefingre, ingen målebånd og vægtkontrol, men viden om og inspiration til forskellige motionsaktiviteter og madværksteder i det vanebryderkursus, som LOF Mariagerfjord-Rebild, Mariagerfjord Kommune og Hjerteforeningen udbyder i Als.

Tilbuddet er målrettet til alle, der gerne vil bryde med nogle uhensigtsmæssige vaner og støttes i at lægge livet om til et mere aktivt og energifyldt liv.

- Vi har alle vaner, der ikke er så hensigtsmæssige, og hvis disse vaner fylder for meget i livet eller giver problemer med helbredet, så er det tid til at gøre noget. Derfor er jeg glad for, at vi nu har et tilbud til dem, der ønsker at blive vanebryder med mere fysisk aktiv i hverdagen og måske samtidig smide nogle overflødige kilo, siger Jan Vestergaard, skoleleder i LOF Mariagerfjord-Rebild.

Han tilføjer, at det har stor værdi for deltagerne, at Mariager kommune støtter dette tilbud med et motionskort, som giver adgang til forskellige aktiviteter i haller og svømmehaller.

Det nye livsstilsforløb Vanebryderne starter torsdag 19. marts kl. 17.00 i Als Hallen. Med Vanebryderne mødes man 9 gange over 4 måneder, hvor der indimellem er indlagt nogle refleksionsuger, som skal skabe rum til at arbejde med omlægningen af livsstilen.

Forløbet indeholder introduktion til forskellige motionsaktiviteter og madværksted, så deltagerne bliver inspireret til at spise mere groft og grønt i hverdagen. Vanebryderne har egen inspirationshjemmeside lof.dk/vanebryderne.

- Essensen i kurset er fælleskaber, mere viden og inspiration, som skal danne baggrund for nye vaner og ikke mindst fastholdelse af de nye vaner, siger Christina Olsen, der er tovholder på det nye kursusforløb.  Hun oplyser, at Vanebryderne i Als er det 8. forløb i Mariagerfjord Kommune, så der er gode resultater at bygge på.

Det er netop fællesskabet, hvor deltagere støtter, inspirerer og deler de gode erfaringer, som gør en forskel. Det skal være sjovt at dyrke motion og spise sundere. Christina olsen har stor erfaring i træning og sundhed gennem hendes 15 årige virke i Als Gymnastikforening.

Hvis man er interesseret i at være med kan man tilmelde sig via hjemmesiden: lof.dk/mariagerfjord-rebild
Uden løftet pegefinger: