ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
mandag 17. februar 2020
HADSUND: Et af tidens mest populære danseband, Kandis besøger Hadsund lørdag 19. september, hvor rammen bliver Hadsund Hallerne.

Det er hallerne selv, der står for arrangementet, hvor der lægges op til et et flere timers langt arrangement, der ud over dans byder på spisning med musikalsk underholdning og i aftenens løb lotteri

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Siden debuten til et enkebal på Hotel Phønix onsdag 4. januar 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv.


Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene - det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden - for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller.

Døren til hallerne åbnes kl. 17.30, og fra kl. 18 til 21 underholder DJ Peter Dalsgaard og kl. 18.30 serveres buffet. En halv time senere sælges et lotteri. Kl. 21 går Kandis  på scenen og spiller frem til kl. 01.

Billetprisen er sat til 350 kr. incl. Buffet.

Hvis man er en gruppe der ønsker at sidde sammen, kan man bestille pladser ved via mail: bord@hadsundhallerne.dk