ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
lørdag 8. februar 2020
VALSGÅRD: Der er stor interesse for den kommunale parvcelhusudstykning i Valsgård. Første salgsdag blev der solgt fire byggegrunde, og der er mange henvendelser på udstykningen, der specielt appellerer til børnefamilier, der ønsker at bo i gåafstand fra skole, børnehave og sportsfaciliteter.

Det er første gang, at Mariagerfjord Kommune har skudt salget i gang med en budrunde og det er i følge kommunens grundsælger Inge-Lene Ebdrup et fint resultat. 
 
- Nu er der rigtigt kommet hul på salget og med den store forhåndsinteresse, skal der nok snart komme gang i flere handler, siger hun.
 

Der er nu kun 11 parcelhusgrunde og tre såkaldte maxi-parceller på Nordre Markvej og Hyldevænget i Valsgård nær Hobro. Ifølge Inge-Lene Ebdrup er der tale om yderst attraktive grunde, der henvender sig til købere, der vil leve i et trygt lokalsamfund og bo centralt.
- Udstykningen ligger helt ideelt for folk, der pendler til og fra arbejde. Tager du bilen, er der blot få minutter til motorvejen midt mellem Aalborg og Aarhus og som noget helt unikt kan du cykle til Hobro via en oplyst cykelsti, siger Inge-Lene Ebdrup.
 
Grundene er relativt store og lokalplanen rummer mange muligheder for at sætte sit individuelle præg på sit hus. Derfor forventer Inge-Lene Ebdrup, at udstykningen i Valsgård i løbet af kort tid bliver til et attraktivt kvarter.
Foto: Mariagerfjord Kommune