LOKALE NYHEDER
onsdag  4. december 2019
Fopto: Privat
VALSGÅRD: 75 børn og næsten lige så mange voksne overværede søndag, at julemanden tændte lysene i juletræet hos den lokale Spar-købmand, og det skete med en grydeske.

Købmanden Lars Jensen havde lavet slikposer til børnene, som Julemanden delte ud, og herefter gik turen til Valsgård forsamlingshus, hvor der også var et træ, der skulle tændes af Julemanden.

- Da det var vel overstået tog alle hinanden i hånden og gik rundt om juletræet ved forsamlingshuset og sang "På loftet sidder nissen...", som alle børn jo kan synge med på, hvilket de også gjorde, siger Henning Aage Jochumsen, Valsgård Borgerforening.

.- Så var der lejlighed til at få en snak med Julemanden om ønsker til jul, inden der var æbleskiver og juice til børnene, som var skænket af foredragsforeningen i forsamlingshuset. En ting er sikkert, med den glæde og varme, der kunne ses i de små børns øjne, vil vi alle fra borgerforeningens bestyrelse ønske en rigtig glædelig jul samt et godt nytår med håb om, at alle byens borgere bakker op om foreningslivet i Valsgård også i 2020, siger formanden.