LOKALE NYHEDER
mandag  2. december 2019
ØSTER HURUP: Billetsalget til nytårskoncerten lørdag 11. januar i Multihuset i Øster Hurup er indledt.

Det er fjerde gang Als-Øster Hurup Kirkekor inviterer til Nytårskoncert i Multihuset, og med tre succeser i bagagen er håbet, at man endnu en gang kan samle flere hundrede mennesker til en festlig fejring af det ny år.

60+'erne i Øster Hurup har lovet igen at forvandle Multihusets idrætshal til en festsal. Loftet sænkes ved hjælp af det store himmelsejl, og lyskæder og pynt skal sikre nytårsstemningen fra start. En professionel lydmand sørger for stor vellyd, og en professionel lysmand sørger for den rette stemning.

Koret, der ledes af organist Troels Kold, har igen allieret sig med pianisten Lili Olesen, som medbringer to musikere, der sammen med hende udgør Wienertrioen. De vil på skift med koret spille 'salonmusik' fra før verden gik af lave og fylde publikums øregange med smægtende wienermusik og ørehængere fra 1920'ernes og 30'ernes saloner. Og så kommer Go-Go Pigerne (tidligere kendt som Tinas Tøser) igen og giver den både som valsedronninger - og som cancan-piger i et uddrag fra Den Glade Enke!

Som årets ekstra nytårsgave og 'special guest star' vil ingen ringere end Susan Himmelblå, personificeret ved skuespilleren Birgitte Raaberg, dukke op og give et par numre.

I forbindelse med Kim Larsens død for godt et år siden er hans film "Midt om Natten" (en af de mest sete film i Danmark nogen sinde) blevet genudsendt adskillige gange, så der er ikke mange i landet, der ikke har været lige så forelsket i Susan Himmelblå, som Kim Larsen var det i filmen. Birgitte Raaberg vil dels synge et par numre på egen hånd, dels sammen med koret.

Den lokale brugs er med i arrangementet og byder på "bobler" ved ankomsten og i pausen sammen med kransekage. Hvis ikke champagnen dækker behovet, kan der købes mere under hele koncerten.Koret vil optræde i galla. Publikum må også meget gerne møde op i festdragt, men det er dog ikke noget krav. Der bliver også dansegulv til en wienervals, hvis man ikke kan holde benene i ro undervejs! Og som ved seneste nytårskoncert spilles der wienervalse over højtalerne i en times tid efter koncerten er slut, så alle kan få trænet valsetakten på dansegulvet.

Prisen bliver 175 kr. pr. billet, hvor alle ovennævnte ting er inkluderet. Der kan købs billetter hos Dagli'Brugsen i Øster Hurup, EL-Butikken i Als og på Multihusets hjemmeside: www.oesterhurup-multihus

Koncerten, der begynder kl. 19  arrangeres i et samarbejde mellem Als-Øster Hurup Kirkekor og  Event Øster Hurup.

Skuespiller Birgitte Raaberg