LOKALE NYHEDER
tirsdag  26. november 2019
Foto: Privat
SKELUND:  De tre foreninger, der arrangerer det årlige julemarked i Skelund-Veddum Hallen, har ikke tidligere oplevet en lignende tilstrømning af gæster, som de gjorde søndag eftermiddag.

Folk stod i perioder som sild i en tønde i hallen. Det skabte stor travlhed i kaffehjørnet og ved tombolaen. De mange handlende, der havde stillet borde op med hovedsageligt juleting, havde også nogle indbringende timer.

Allerede ved ankomsten kunne de besøgende se, at der måtte være mange mennesker indenfor. Den store parkeringsplads var fyldt med biler, der også holdt parkeret langs vejene til hallen.

Der var i løbet af eftermiddagen et par underholdende indslag. Blandt andre nissebørn fra en børneteatergruppe i Veddum, der sang julen ind.

Sent på eftermiddagen kunne medlemmer i Skelund-Veddum Husmoderforening, Skelund Landsbyforening og Skelund Lokalhistoriske Forening, som i fællesskab stod for arrangementet, tørre sveden af panden ovenpå en stor succes og gøre kassen op.

Søndag var der også julemarked i Als, men arrangementerne i nabobyerne var ikke konkurrenter. De supplerede hinanden. Markedsgæsterne kunne nå begge dele, og det var der mange, der gjorde. Efter besøg i Als gik turen til Skelund, der holdt senere åbent.

Børn fra en teatergruppe i Veddum underholdt ved julemarkedet.
Der var travlhed ved markedets tombola, hvor en heldig gæst betragter sin gevinst
Der blev langet mange kopper kaffe og adskillige stykker blødt brød over disken i kaffehjørnet.