LOKALE NYHEDER
mandag  25. november 2019
Foto: Privat
ØSTER HURUP: FDF i Øster Hurup går en travl tid i møde med blandt andet salg af juletræer og juledekorationer.

Der tages hul på juleaktiviteterne lørdag 30. november, hvor man mellem kl. 10 og 13 sælger juletræer fra Kredshuset. Desuden vil nogle af de unge mennesker gå rundt i byen og sælge juledekorationer og kalenderlys, oplyser Heidi Hansen, FDF Øster Hurup.

Dagen efter, den første søndag i advent, deltager man kl. 16 i juleevent med andagt i kirken, og derefter går FDF-erne i samlet folk med de øvrige kirkegæster til bymidten i et fakkeltog for at tænde juletræet på bytorvet ved siden af Kredshuset.

I huset vil man sælge gløgg og æbleskiver. Der bliver et amerikansk lotteri og børnetombola.

Søndag 7. december står den på julehygge i Øster Hurup. Der bliver blandt andet gratis tur med hestevogn, og chance for at møde julemanden. Hos FDF-erne sælges der igen juletræer, dekorationer, risengrød, æbleskiver, gløgg og kaffe, ligesom der bydes på amerikansk lotteri og en børnetombola.

Inden de unge mennesker og lederne i organisationen kan slappe af i julen, får folk i området, der endnu ikke har sikret sig et juletræ eller en dekoration, mulighed for at købe det ved Kredshuset lørdag 21. december mellem kl. 13 og 16.
FDF-erne er med, når der på søndag tændes lys i Øster Hurup´s juletræ.