LOKALE NYHEDER
fredag  22. november 2019
Foto: Keld Østergaard
Foto: Privat
ALS: Der blev budt på klassisk bøfsandwich, som Tove Busk lavede dem på Als Cafeteria i 80-erne, og hun stod også for sovsen og øsede den selv op til de ca. 60 mænd, der deltog i mandeaftenen i Als Hallens cafeteria.

Aftenen, der var sat i scene af Als Sport og Event, blev en stor succes, og der lød efterfølgende mange opfordringer fra deltagerne om at gentage arrangementet. Det lover Jan Gerts, at man vil bestræbe sig på.

Sammenkomsten var sammensat af en række ingredienser, som faldt i hankønnets smag. Ud over velsmagende bøf, leveret af Als Slagteren, var der fodboldlandskamp på storskærm, der blev serveret øl fra det lokale bryghus i Hadsund og fortalt om spændende oplevelser. I tilgift var der kvindelig servering.

Det var Bent Stougaard og Johnny Wulff, som begge dyrker ekstrem-løb, der fortalte om oplevelser i forbindelse med deres løb rundt om på kloden. Bent Stougaard fortalte om lange løbeture i 40 graders varme, med oppakning, og Johnny Wulff berettede om hans sejr i Yukon Arctic, et over 500 km. langt løb i Canada i 40 graders kulde med en slæde bagefter til oppakning.

Fortællinger, der skabte respekt blandt tilhørerne og efterfølgende gav anledning til snak ved bordene.