NORDJYSKE NYHEDER
onsdag  6. november 2019
NORDJYLLAND: Nærhed i sundhed og grøn omstilling er på dagsordenen, når nordjyske politikere 9. november inviterer til borgermøde med samtalesaloner. Det ventes, at der deltager ca. 60 borgere.

- Vi har i regionsrådet lagt en retning for, hvordan vi synes, Region Nordjylland skal udvikle sig inden for to store emner - nærhed i sundhed og grøn omstilling. Men kender borgerne retningen, og hvad synes de om den? Det vil vi gerne vide, derfor inviterer vi borgerne inden for til borgermøde, hvor vi fortæller dem om retningen, og efterfølgende holder samtalesalon, hvor vi lytter til deres ideer, holdninger og bekymringer, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

Fra kl. 10-11.45 er nærhed i sundhed på dagsordenen. Ulla Astman lægger ud med et oplæg, og nøglepersoner på området bliver interviewet om emnet. Herefter mødes politikerne i små grupper med borgere og har 45 minutter til at debattere emnet.

Efter frokost er det næstformand i regionsrådet Lone Sondrup, der står for det indledende oplæg om grøn omstilling og bæredygtighed, men ellers kører det på samme måde som om formiddagen.

Borgermødet bliver holdt på UCN, Selma Lagerløfs Vej 2 i Aalborg Ø, fra kl. 10 til 14.