LOKALE NYHEDER
tirsdag  8. oktober 2019
FRUERLUND: Der er skabt ekstra 90 siddepladser i Fruerlundparken, hvor gæster kan sidde og spise og drikke. Det er 15 bord-bænkesæt, som parken har investeret i.

Økonomien til indkøb af de mange bord-bænkesæt er skabt via hjælp fra fonde. Det er Jutlander Bank og Margrethe og Johs. F. la Cours Fond, der har været i det gavmilde hjørne.

I takt med, at der er kommet flere arrangementer til Fruerlundparken, og de nuværende hele tiden vokser sig større, har der været et stigende behov for flere siddepladser.

 - Bordbænkesættene, som er hjemkøbt, er fleksible, så de kan pakkes væk, når de ikke bliver brugt, men som også er hurtige at finde frem, når behovet opstår. De er lavet af stærk kvalitet, som forhåbentlig kan holde i flere år og som er nemme at rengøre, hvilket også forbedrer lejernes oplevelse af dem. Samtidig er de nemme at flytte rundt med, så de kan placeres, hvor den enkelte arrangør eller lejer har behov for ekstra siddepladser., siger formand for parken, Poul Madsen.

Det er meningen, at sættene kan lejes ud til de arrangementer, som bliver holdt i parken. Andre foreninger i området har dog også mulighed for leje dem til deres fester. Bestyrelsen mener dog også, at det kan skabe flere muligheder for arrangementer i parken, da man bl.a. i fremtiden kan holde intim koncerter under halvtaget mv., siger formanden

Behovet for siddepladser har været stadig stigende.
Formand for Fruerlundparken, Poul Madsen