NORDJYSKE NYHEDER
fredag 4. oktober 2019
Foto: Keld Østergaard
NORDJYLLAND: - Jeg holder meget af julen og dens mange traditioner. Men den juletradition, jeg holder allermest af, er julens koncerter, og sidste års julekoncert i Mariager Kirke står som et helt særligt minde.

Det siger operasanger Jens-Christian Wandt, der er begyndt at glæde sig til julekoncerten i år, Den afvikles i kirken, der hører til herregården Oxholm ved Brovst lørdag den 21. december kl. 16.00.

- Jeg får selskab af tre af Danmarks allerbedste musikere - pianisten Alexander McKenzie (som også medvirkede ved koncerten i Mariager) violinisten Niklas Walentin og sopranen Denise Beck. Alle har de en stor international karriere men sørger også for at holde forbindelsen til Danmark vedlige - bl.a. med denne julekoncert. Alle tre kunstnere medvirkede også ved Verdensballettens forestillinger denne sommer, siger Jens-Christian Wandt.

- Kirken på Oxholm er noget helt særligt, en lille katedral midt i det smukkeste Nordjylland. I skæret af de mange levende lys præsenterer vi et program med solistiske indslag, fællessang hvor alle i kirken synger med, og krydre det med ord og tanker om musikken og julen og dens mange traditioner, siger han og håber på en fyldt kirke.

Billetter til 225 kr. kan købes via: https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/84278

Jens-Christian Wandt:
Operasanger Jens-Christian Wandt