ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
søndag 5. april 2020
HADSUND: Årets kvindeløb i Hadsund, der i 2019 havde 1.500 deltagere, er aflyst.

Det var planlagt gennemført torsdag 14. maj, og tilmeldingerne strømmede ind.

Stævneledelsen bestående  af Torben Holt Pedersen fra Beauté Pacifique, Antonino fra Ristorante DaVinci, og fra Mariager Fjord Orienteringsklub Keld Østergaard, Erik Nielsen og Jens Chr. Dalgaard, har de seneste dage løbende drøftet situationen via mail og tlf. 

Allerede for en måned siden tog stævneledelsen det første alvorlige skridt, idet sundhedsmyndighederne her satte en begrænsning på 1.000 deltagere ved alle arrangementer. Det resulterede i, at der blot tre dage senere var totalt udsolgt til løbet.

Siden har myndighederne strammet væsentligt op i forhold til alle arrangementer og selv små forsamlinger er nu ikke muligt. Derfor vælger en enig stævneledelse at aflyse det populære løb helt.De mange tilmeldte vil i den næste tid blive kontaktet, hvor de vil få mulighed for at bevare tilmeldingen til næste års løb, hvorved de så allerede nu er sikret en plads. En anden mulighed er selvfølgelig at få sit deltagergebyr retur.

I stævneledelsen er der selvsagt også en del "oprydningsarbejde" ved det store stævne: Alle myndigheder og eksterne hjælpere kontaktes, ligesom alle hoved- og lodtrækningssponsorer. 

Som arrangør er vi altid glade for den utrolige støtte og velvilje, vi møder i lokalområdet, og vi håber meget, at alle parter må komme igennem denne svære tid på en god måde. Vi håber selvfølgelig også, at de mange kvindelige løbere, ligesom os, vil have stor forståelse for den trufne beslutning, og at vi sammen kan se frem til et godt Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund torsdag d. 6. maj 2021, siger Jens Chr. Dalgaard fra Mariager Fjord Orienteringsklub, der har stået for de praktiske forberedelser.