ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
lørdag 4. april 2020
ALS/ØSTER HURUP: Der er slået store skår i det omfattende forårsprogram, som Als-Øster Hurup Pensionistforening har planlagt. Indtil videre er to arrangementer i april og maj aflyst, og der kan komme flere til.

Trækplaster er eftermiddagsbankospillene i menighedshuset i Als, og foreningen har aflyst spillet, der var planlagt til 20. april.

På programmet stod også en forårstur til Retroworld 11. maj. Denne tur er ligeledes aflyst, oplyser Inge Frank Larsen fra pensionistforeningen.

Der hersker usikkerhed om hvor længe, der er forbud mod, at man samles og offentlige lokaler skal være lukkede. Pensionistforeningens bestyrelse følger nøje udviklingen og vil fra dag til dag tage stilling til hvilke af de fremtidige arrangementer, der eventuelt skal lukkes ned.

På programmet står bankospil i menighedshuset i Als mandag 18. maj. Det gennemføres muligvis, alt efter hvordan corona-krisen udvikler sig, og hvilke forholdsregler myndighederne tager efter påsken for ikke at smitten skal brede sig.

I juni er der også programsat et bankospil, mandag 15. juni kl. 14, og derefter er der pause frem til 11. august, hvor der er tilrettelagt en fire dags tur til Friedrichsstad, og hjemvendt derfra er der bankospil 17. august