NORDJYSKE NYHEDER
torsdag 26. september 2019
AALBORG: Der er godt gang i boligsalget i Aalborg, og to ejendomsmæglere ser derfor en  mulighed i at trække på hinandens styrker i et delt partnerskab.

Allan Kvistborg, der har drevet RealMæglerne Allan Kvistborg i Nørresundby i 5 år, rykker per 1. oktober til RealMæglerne Rasmus Moesgaard på Hobrovej 58 i Aalborg, hvor de RO mæglere danner et nyt hold i et delt partnerskab. Butikken kommer til at hedde RealMæglerne Aalborg ApS Kvistborg & Moesgaard.

- Rasmus har nogle styrker i forhold til, at han også er uddannet advokat, og jeg har mit store bagland fra Nørresundby, som jeg trækker med, fortæller Allan Kvistborg, der bliver det daglige "ansigt" i butikken, fordi Moesgaard også har en mæglerbutik i Farsø, som skal passes.

For Kvistborg bliver det ikke et fravalg af Nørresundby, men et tilvalg af Aalborg.

- Jeg klipper ikke navlestrengen til Nørresundby. Tværtimod. Jeg kommer stadig til at arbejde med boligsalg i Nørresundby og omegn - Vadum, Vodskov og Vestbjerg med flere - fordi det stadig er områder, der betyder meget for mig, fortæller han.

Med etableringen af den nye butik forventer Kvistborg og Moesgaard at kunne hjælpe endnu flere boligejere, der ønsker at sælge.

- Vi er optimistiske og har en forventning til, at 2+2 giver 5, fordi vi hver især kommer med noget know-how, som virker godt hver for sig, men virker endnu bedre sammen. Vi er seriøse, troværdige og fagligt dygtige, og vi går meget op i kundetilfredsheden, fortæller Kvistborg.

Her er det blandt andet respekt for det levede liv i boligen, han tænker på.

 - Jeg har lige siddet og snakket med et ældre ægtepar, som skulle sælge huset, og var meget berørte. De har ejet det siden 1965. Det er noget, man skal have stor respekt for. Det kræver empati og indlevelse, mens man samtidig er nødt til at sætte den pris, som huset er værd. Man må altid være realistisk. Ellers gør man dem en bjørnetjeneste i sidste ende, siger Kvistborg.


- Det er sådan noget, der gør, at generationer i familier kommer tilbage til os, uddyber han.

Selv er Kvistborg opvokset i Aalborg, mens Moesgaard i en årrække har været bosat i byen.

- Jeg flyttede til Aalborg med mine forældre, da jeg var 1 år gammel. Som 19-årig flyttede jeg til Aarhus i et halvt år, men skyndte mig tilbage til Aalborg igen, fortæller Kvistborg.

Siden tog han ejendomsmægleruddannelsen i Hobro, men pendlede til uddannelsen fra sikker grund i Aalborg.

RealMæglerne Aalborg ApS Kvistborg & Moesgaard åbner den 1. oktober 2019.
Allan Kvistborg
Rasmus Moesgaard