ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LANDSNYHEDER
onsdag 25. marts 2020
HELE LANDET: Coronakrisen sætter stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har modulleverandøren Adapteo nu leveret midlertidige modulløsninger til en række danske regionshospitaler. Modulerne bliver brugt til screening af patienter og administration samt indkvartering af sundhedspersonale.

- Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at håndtere situationen på den bedst mulige måde for vores medarbejdere, kunder og for samfundet. Vi er en anerkendt partner i udviklingen af social velfærd, og vi føler et stort ansvar for at hjælpe og bidrage til denne ekstraordinære situation, hvor mange patienter har brug for ekstra lægehjælp, fortæller Philip Isell Lind af Hageby, administrerende direktør hos Adapteo Group.

De seneste dage er Adapteos modulløsninger blevet leveret til regionshospitalerne i Randers, Køge, Roskilde og Aabenraa. For Regionshospitalet Randers fik Adapteo opgaven klokken 14, og klokken 20 selvsamme aften var modulerne leveret og monteret.

- At levere fleksible modulløsninger, hvor sundhedspersonale kan behandle syge patienter i et godt arbejdsmiljø, er vigtigt for os - både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo. Vi har stadig enheder på vores varelager, og vi er klar til at sende modulerne ud med det samme til dem, der har brug for dem, fortæller Mads Blom, administrerende direktør hos Adapteo Danmark.
Det er blandt andet moduler af denne type, sygehusene efterspørger.