ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LANDSNYHEDER
søndag 22. marts 2020
HELE LANDET: Dansk Camping Union har på grund af coronasmittefaren valgt at udskyde den planlagte åbning af sine campingpladserne til den 30. marts 2020 og lukke de vinteråbne pladser indtil da. Det drejer sig om i alt 22 campingpladser.

- Det er med stor beklagelse og samtidigt strengt nødvendigt, at DCU træffer denne beslutning, som ingen af os kender konsekvensen af endnu. Der er ikke noget vi hellere ville end at åbne en ny sæson i det gode vejr, siger landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

Det er et samlet forretningsudvalg og hovedbestyrelse i DCU, der står sammen om denne beslutningen.

- Jeg har en virkelig kompetent hovedbestyrelsen i ryggen, og sammen med DCUs ledelse og dygtige ansatte er der nu fuld fokus på at komme så godt i gennem denne sundhedskrise, så vi alle kan komme til at leve et normalt liv med frihed, rejser og camping igen. Det er det, vi har alt vores fokus på lige nu. De 22 lejrchefer på vores pladser kæmper en brag kamp for at hjælpe gæsterne, og gør det virkelig godt, siger Anne-Vibeke Isaksen.

DCU har indtil nu fulgt myndighedernes retningslinjer og suppleret med ekstra tiltag i form af blandt andet ekstra rengøring og afspritning, og håber på medlemmernes og de øvrige gæsters forståelse i den alvorlige og usædvanlige situation.

Har man booket ferie hos DCU eller er man sæsongæst, skal man kontakte sin campingplads for at høre nærmere til det praktiske.