ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
LOKALE NYHEDER
lørdag  14. marts 2020
MARIAGERFJORD: Mariager Fjord Orienteringsklub har aflyst årets første to træningsløb, men indtil videre holder man fast ved kvindeløbet i Hadsund 14. maj.

- Som udviklingen omkring Corona virussen ser ud lige nu, er der nok ikke nogen, der tør spå om tiden i de kommende to måneder frem mod kvindeløbet, men vi følger naturligvis de anvisninger, som sundhedsstyrelsen udsender, hedder det i en meddelelse fra klubben.

De to nu aflyste træningsløb var planlagt til henholdsvis 28. marts i Hou Skov og 4. april i Thygeslund.

- Vi har også en række trænings-O-løb efter påske, og evt. aflysninger af disse vil vi tage stilling til, når vi kommer lidt længere frem, lyder det fra klubbens formand Niels Jørgen Iversen.

Vedrørende kvindeløbet gik der kun tre dage efter stævneledelsen  tog beslutningen om at begrænse deltagerantallet til 1.000 løbere før udsolgt-skiltet kunne hænges ud på klubbens hjemmeside og på Facebook, oplyser løbskoordinator Keld Østergaard fra klubben.

I stævneledelsen håber man selvsagt, er der senere bliver åbnet op for de sidste 500 løbere, så løbet kan gennemføres med de maksimale 1.500 deltagere, som løbet for første gang nåede sidste år.