LOKALE NYHEDER
onsdag 11. september 2019
ALS: To foreninger i Als har til sammen modtaget 55.000 kr fra Jutlander Fonden Himmerland. Det drejer sig om Als Sport og Event og Boldklubben Viking.

Als Sport og Event har modtaget det største beløb, 40.000 kr til indretning af et e-sport-lokale i Als Hallen, og Viking har fået 15.000 kr til et nyt vaskeanlæg i klubhuset på Als stadion.

Als eSport har indrettet et tidligere mødelokale i tilknytning til idrætshallen med en række computere og behagelige stole, hvor deltagerne, hovedsageligt unge mennesker, kan spille forskellige computerspil enkeltvis eller mod hinanden.

eSport Foreningen inviterer til et opstartsmøde onsdag 18. september kl. 18.30 i Als Hallens cafeteria. Her håber man, forældre, børn og unge vil møde op og være med tril at sætte dagsordenen for foreningen.

Dorthe Gade fra Jutlander Banks afdeling i Hadsund overrakte pengene til Als Sport og Event i forbindelse med det store Street Food-arrangemnt, der blev holdt i hallen, og hun har også været på besøg hos boldklubben med et bevis på, at pengene er gået ind på klubbens konto.


Boldklub får nyt vaskeanlæg i klubhus
Det ny eSport-lokale ved Als Hallen. Stående i baggrunden Les Dale og Jan Gerts der modtager diplomet af Dorthe Gade fra Jutlander Bank i Hadsund
Dorthe Gade overrækker beviset på pengegaven til formand for boldklubben Viking, Kasper Bach