LOKALE NYHEDER
tirsdag 10. september 2019
ALS: Adskillige borgere i Als og omegn sprang op til weekenden forberedelserne og borddækning til aftensmaden over. De valgte at spise i Als Hallen, hvor Als Sport og Event inviterede til Street Food.

Over hundrede mennesker deltog i arrangementet, der blev krydret med musikalsk indslag på tomme olietønder. Det var det lokale Pots`n Pans Village Band, der i røg og damp og lysshow leverede underholdningen.

Der var dækket op i den ene ende af den store hal, og i den anden var der sørget for, at både store og små op til og efter spisningen kunne udfolde sig med forskellige aktiviteter, noget som hovedsageligt børnene benyttede sig af, når det blev for kedeligt at sidde og lytte til snak ved bordene.

En række lokale forretninger havde boder, hvor der blev solgt mad og drikkevarer, Blandt andet kunne de mange gæster smage på den ny Als-øl, som Hadsund Bryghus havde fremstillet til lejligheden. Ud over, der blev drukket adskillige på stedet, blev mange flasker også båret hjem.

Der var mange forskellige retter at vælge imellem, så selv den mest kræsne kunne få stillet sulten.

Døren til idrætshallen blev åbnet sent på eftermiddagen, en times tid før madboderne åbnede, så der var lejlighed til fysiske aktiviteter.

Folk kom og gik i en stadig strøm. Det var i vid udstrækning børnefamilier, der mødte op. De sagde farvel igen tidligt på aftenen, så de små kunne komme hjem i seng.

Als Sport og Event har igen et arrangement på kalenderen fredag 15. november i hallen. Det er forbeholdt mænd, der får lov til at komme alene i byen, spise og snakke sammen uden at blive afbrudt.

Der var mange forskellige retter at vælge imellem.
Der var fyldt godt op ved bordene i de par timer, madboderne holdt åbne.
De spisende gæster blev underholdt med musik tryllet frem på tomme olietønder, og det foregik i røg og i skæret fra blinkende lygter.
Det var også muligt at svinge til olietrommerytmerne.