LOKALE NYHEDER
mandag 9. september 2019
ALS:  Det blev en festlig 50 års jubilæumsfest, Inner Wheel, Hadsund, holdt op til weekenden på Als Kro og Badehotel. Temaet var fantasifulde hatte, som kvinderne skulle beholde på under hele festen for at kunne deltage i konkurrencen om aftenens flotteste og mest fantasifulde hovedbeklædning.

Der var valgt et par dommere, Gitte Nielsen, Als, og Kirsten Veng, Hadsund, der var på en vanskelig opgave, men man fandt frem til, at Ketty Olesen, Skelund, havde den mest prangende "selfmade" hat, der også vil kunne vække behøring opsigt til et derby på Charlottenlund Travbane. Hatten var en bredskygget model, som var overdådigt og smukt pyntet med roser og andre blomster. Som gevinst fik Ketty Olesen overrakt en smuk buket af dommerne.

Samtlige deltagere i festen, en snes stykker, beholdt deres hatte på hele aftenen, for ikke at blive diskvalificeret til konkurrencen.

Medens man nød velkomstdrikken fortalte hver enkelt klubmedlem på skift om deres hat, og det blev til sjove, spændende og rørende historier.

Allerede op til festen så flere borgere i landsbyen nogle af de flotte hatte på vej ind på kroen.

Der var i dagens anledning fødselsdagsgaver til hvert enkelt medlem. Beauté Pacifique havde sponseret en af firmaets  "lakposer" med firmaets produkter til alle deltagere.

Der var også en kontant hilsen fra Hadsund Rotary klub, der havde sendt et telegram med et tillykke og hilsen på 5.000 kr. 

- Det var rørende og utroligt flot, siger præsidenten for Inner Wheel i Hadsund, Bente cCrpentier, der sender en tak til Rotary og Beaute´ Pacifique.

- Det blev en på alle måder vellykket jubilæumsfest, som klubben kan mindes med stor taknemlighed og glæde, siger præsidanten.

Samtlige deltagere i Inner Wheels 50 års jubilæumsfest i Als havde flotte og specielle hatte på.
Ketty Olesen; Skelund med vinderhatten
Joan Pedersen, Als, med hat med Inner Wheel logo, og i  baggrunden til højre Anne Marie Vestergård, Als.