LOKALE NYHEDER
lørdag 7. september 2019
FRUERLUND: Der bydes på udstilling af specielle biler, hurtige og kraftige, en enkelt helikopter og kampvogn, når der for anden gang holdes Cars Against Cancer i Fruerlundparken, lørdag 14, september mellem kl. 10 og 18.

Ved arrangementet i 2018 blev der indsamlet knap 30.000 kr til Knæk Cancer. I år vil pengene gå direkte til børne- og ungecancer-afdelingen på Aalborg Sygehus.

- Kræft er en frygtelig sygdom, uanset hvornår den rammer, men når børn og unge rammes, føles det ekstra hårdt. Fordi de først lige er startet på livet og burde være klar til mange gode år. Livet på sygehuse er aldrig nemt, hverken for den syge eller pårørende. Derfor håber vi, at de indsamlede midler vil kunne gøre en stor forskel, siger Thomas Bisgaard, bag arrangementet i Fruerlundparken.

På dagen vil man kunne opleve Herning Helicopter, som man kan komme ud og flyve en tur med. Derudover kan man opleve drifterne Mikkel Overgaard, Kasper Jensen og Jonas Wittenkamp. De vil tænde op for deres vilde biler og vise dem frem på brænderpladsen.

Majbritt Linnemann kigger forbi med sin rallybil. Liqui Moly Danmark kigger også forbi med flere biler. De har blandt andet en rallybil med, som man kan få en tur i. Aalborg Veteranpanserforening bliver repræsentet med en gammel kampvogn.

Der vil ligeledes være mange udstillere og mulighed for at købe bilplejeprodukter.

Event Øster Hurup og Øster Hurup Borgerforening arrangerer gåbanko kl. 13, hvor de indsamlede midler kommer med i puljen til børne-- og ungecancer afdelingen.

I løbet af dagen vil der være mulighed for at købe mad og drikke,  blandt andet fra en kørende bar.

Thomas Bisgaard håber, at mange vil komme i parken til træffet, og han glæder sig over de mange sposorer, der bakker arrangementet op.
Der er fri entre´  hele dagen.
Der bliver udstillet en række specielle og muskelsvulmende biler, hvoraf det bliver muligt at få en tur i nogle af dem.