LOKALE NYHEDER
tirsdag 13. august 2019
SKELUND: Efter en forholdsvis stille juli, hvor det var stranden og andre ferieaktiviteter, der lokkede lokalbefolkningen og områdets gæster, er bazar Skelund igen i eftersommeren skruet sammen til stort udbud af  forskellige tilbud, når porten til hallen på Teglbakkevej åbnes lørdag 17. august mellem kl. 10 og 14.

- Juli var vi endog ramt af ferie fra bageren, og en halv time f
ør Bazaren åbnede måtte ostemanden melde fra grundet sygdom, men begge har meldt sig klar til på lørdag, hvor vi også er klar med alle standene, siger bazarejerne Jan Jestergaard og Jess V. Laursen.

- Karsten Ostemand var meget ked af sit sygeafbud, ogs
å så ked af det, at han på lørdag medbringer 100 stk. 400 gram Mammen ost 45+, og de sælges for 10 kr. pr. stk. efter først til mølle princippet, siger de.

P
å lørdagens bazar får man igen besøg af Toyota Hadsund, der før har lavet biludstillinger i forbindelse med Bazar dagen. Hvor mange biler, firmaet tager med denne gang må man se på lørdag, men der bliver givet god mulighed for at "sparke dæk" og eventuelt handle, hvis man går i tanker om et bilskifte.

To af de efterh
ånden faste stande er pigerne fra Inner Wheel, der vil være klar med kaffe og hjemmebag, og Marmelade-pigerne som sælger hjemmelavet marmelade og saft til fordel for Humanitært genbrug i Skelund.

- I Juli udvidede vi barens sortiment med hvid-, ros
é- og rødvin, der købes i glas. Det blev taget så godt i mod, at vi nu fast har det som udvalg i Bazar Baren, siger Jan Vestergaard og Jess V. Laursen, der håber at se mange lokale, fra oplandet og de turister, der fortsat befinder sig i sommerlandet.
  
Bazar-ejerne Jess V. Laursen og Jan Vestergaard
HELBERSKOV
Huset kan lejes til fest og arrangementer
KLIK HER