LOKALE NYHEDER
tirsdag 13. august 2019
ALS/SKELUND: Dannebrog blafrede lystigt fra flagstangen på Havbakkeskolen i Als mandag morgen, da det ny skoleår blev indledt. Ud over de helt ny, der begyndte i skole for aller første gang, var der adskillige andre i de mindre klasser, der også som ny på stedet vandrede ind af hovedøren til skolen. De elever, der hidtil har været tilknyttet skolen i Skelund.

For eleverne var det spændende og for adskillige lettere, børnene fra Als by, der ikke længere skal med skolebus, men for de mindre børn i Skelund skulle de for første gang prøve at køre med skolebus. De store børn har prøvet det i adskillige år.

Nu er alle elever i hele området, Skelund, Veddum og Øster Hurup samlet på skolen i Als, der op til skolestart er blevet renoveret og gjort klar til at byde en større flok velkommen.

Var der trængsel i lokalerne i Als var der stille i Skelund. Der blev ikke flaget, og hvis, havde det givet været på halv stang.

Den eneste form for aktivitet på stedet er oprydning, og det eneste, der fylder i skolegården er en stor container til alt indhold i bygningerne, som tømmes.

Der står dog stadig Havbakkeskolen på  gavlen af en af skolebygningerne, men det er så også det eneste, der indikerer, at der for blot få måneder siden var stor aktivitet på stedet.

Man kunne fornemme Kim Larsen synge "Om lidt bli´r her stille".
Flaget var mandag morgen hejst ved Havbvakkeskolen i Als.
Nogle af børnene prøvede  straks et af legeredskaberne i skolegårde i Als.
Der var stilhed i Skelund. Det eneste, der fyldte op i skolegården, var en container.