- Det skal være nogen, der prioriterer naturen og livet uden for byen, og som kan se sig selv i sådan et lille landsbysamfund, siger han.

Tæt ved Randers Fjord og Gudenåens udmunding i Kattegat ligger den lille flække Holbæk i postnummer Ørsted. Her er det muligt at erhverve sig hele 137 m2 bolig for 345.000 kr.

- Det er egentlig en udmærket bolig, hvor der ikke nødvendigvis skal laves for meget, men det er nok beliggenheden, der gør, at salget trækker lidt ud, fortæller ejendomsmægler Johnny E. Andersen fra RealMæglerne Djursland.

- Huset er beliggende i svinget på en lidt atypisk grund. Derudover er der kun 200 indbyggere i Holbæk, og nærmeste købmand er 7 kilometer væk, fortæller han.

På grund af de mange kvadratmeter vurderer Johnny E. Andersen, at både en børnefamilie og et ægtepar kunne være potentielle købere af boligen:
- Det skal være nogen, der prioriterer naturen og livet uden for byen, og som kan se sig selv i sådan et lille landsbysamfund, siger han.

NORDJYSKE NYHEDER
søndag 11. august 2019
NORDJYLLAND: Der er for tiden syv huse, hvor udbudsprisen klemmer sig under de 350.000 kr. Heraf er fire af dem beliggende nord for Randers i Jylland, hvilket ikke er overraskende, da boligmarkedet i Nordjylland i flere år har været præget af længere salgstider og deraf større afslag i prisen i forhold til det generelle marked, hvilket så igen har sænket den gennemsnitlige kvadratmeterpris.

RealMæglerne og BoligOne har været i salgskartoteket for at finde de billigste huse, der er på markedet lige nu.

Nordjylland er dog ved at genfinde et stabilt niveau, hvor salgstiderne bliver kortere, og hvor boligerne sælges til udbudsprisen.

Husene til under 350.000 kr.
Landevejen 32, 5882 Vejstrup, pris:195.000 kr., Skovhusevej 18, 9574 Bælum, pris 198.000 kr., Sakskøbingvej 11, 4880 Nysted, pris:  225.000 kr.,Nykøbingvej 77, 4990 Sakskøbing, pris:  295.000 kr., Holbækvej 14B, 8950 Ørsted, pris:345.000 kr..Ullitshøjvej 111, 9640 Gl. Ullits (Farsø), pris:  345.000 kr.,Korshøjvej 5, 9670 Overlade (Løgstør), pris:  348.000 kr.

To af boligerne på listen er til salg hos RealMæglerne Rasmus Moesgaard i Farsø.

Her fortæller ejendomsmægler Trine Munk Johansen, at det største problem er belåningen. Der er flere potentielle købere, men mange af dem får nej hos banken.

- Vi har egentlig en køber på hånden til det hyggelige bondehus på Ullitshøjvej 111, et ægtepar i 50'erne, men de skal først have solgt deres nuværende bolig, så det er stadig usikkert, forklarer hun.

Begge huse er beliggende tæt ved Limfjorden, og der er både skoler og indkøbsmuligheder i nærheden, så Trine Munk Johansen er ikke i tvivl om, at køberen nok skal vise sig:

- Det skal være en køber, som kan få finansieringen på plads, selv om det er svært, når huset er i den prisklasse. Bankerne er mindre risikovillige, når vi bevæger os uden for byerne. Og så skal det være en køber, som kan gennemskue, hvordan en modernisering kan klares for relativt få midler.

På grund af de mange kvadratmeter vurderer Johnny E. Andersen, at både en børnefamilie og et ægtepar kunne være potentielle købere af boligen:..men bankerne spænder ofte ben
Dette hus ved Farsø kan erhverves for 345.000 kr.
Vi ses snart til en ny gymnastiksæson