LOKALE NYHEDER
torsdag 8. august 2019
ALS/VEDDUM: Ved idrætsdagene på stadion i Als og Veddum stod den på andendagen begge steder på fællesspisning. I Als var der samlet knap 150 mennesker i teltet og i Veddum godt hundrede.

I Als var det Helles Køkken, der leverede maden, og efterfølgende blev der budt på børnedyst, et damefodboldstævne og en serie fem-kamp.

Torsdag aften er der børne-bingo i teltet, og derefter old boys stævne, ligesom Vikings veteraner skal i kamp.

Fredag sent på eftermiddagen afvikles det traditionelle sponsor-cykelløb, der i mange år var et selvstændigt indslag ned udgangspunkt på Springvandspladsen. Det blev sidste år slået sammen med idrætsugen med start og afslutning på stadion. Det skete for blandt andet at spare på de frivillige kræfter, oplyser Marlene Frandsen.

I Veddum var det restaurant Vildmose, der leverede maden, der stod på stegt flæsk og til dessert var der æblekage og citronfromage.

Torsdagen byder på en old boys turnering og sæsonens første turneringskamp for klubbens hold i serie fire. Doense/Vebbestrup kommer på besøg.

I teltet er der kagekonkurrence. Alle, der medbringer en kage, vil få den bedømt af en kompetent dommerkomite´, der i samarbejde med publikum vil vælge de tre bedste.

Fredagen på Veddum stadion byder på firmafodbold og en rafleturnering i teltet.

Knap 150 mennesker var samlet til fællesspisning i Als.
Arkivfoto fra 2017