LOKALE NYHEDER
mandag 5. august 2019
VEDDUM: I bestræbelserne på at trække flere kunder til brugsen i Veddum er aktivitetsniveauet i og ved brugsen i sommerugerne øget. Senest fredag eftermiddag med et amerikanerbil-træf på torvet foran forretningen.

Adskillige af de store flydere blev parkeret på Veddum Hovedgade, der blev spærret af, og samtidig blev der dækket op til spisning på pladsen.

Det var hovedsageligt lokale ejere af dollargrin samlet i Veddum Outlaws, der parkerede deres køretøjer på vejen, og så stod den derefter på snak ved bordene, hvor der blev budt på frikadeller og kartroffelsalt, der kunne skylles ned med øl og vand.

I de par timer, arrangementet varede, kom og gik hovedsageligt lokale for at se på vidunderne og få en snak med ejerne, der gladeligt fortalte om de muskelsvulmende firehjulede, og i nærheden af hundrede mennesker var et smut forbi i det lune vejr.

Tidligere på sommeren blev der gennemført et lignende træf, også med stor deltagelse.

Først på året var der lagt op til, at brugsernm i Veddum skulle lukke, men på en generalforsamling trådte en ny bestyrelse til, og efter en vanskelig start går det fremad og man ser optimistisk på fremtiden, oplyser formand for bestyrelsen, Orla Jørgense
Hovedgaden i Veddum blev lukket i de par timer, arrangementet stod på.
Der var samlet mange mennesker på det lille torv foran brugsen i Veddum.