LOKALE NYHEDER
fredag 12. juli 2019
HELBERSKOV:  Medlemmer af borgerforeningen i Helberskov står tidligt op søndag morgen for at gøre klar til morgenkaffe i det fri på parkeringspladsen foran Thulstedhus.

De seneste år har foreningen med stor succes arrangeret sammenkomst over en kop kaffe og rundstykker, hvor lokale og de mange sommerhusgæster i området har kunnet mødes og få en snak om løst og fast.

De fleste arrangementer er blevet holdt på lørdage, men også enkelte på søndage, og de fleste gange i fint vejr udenfor forsamlingshuset. En enkelt gang har man måttet rykke indendørs på grund af regnvejr.

Foreningen har også budt på morgenkaffe på Als Odde for at se skoleskibet Danmark. At det havde passeret odden flere timer i forvejen gjorde ikke skår i glæden. Man fik udsolgt af kaffe og rundstykker.

-Nu er grisefesten overstået, og alle er velkommen til at nyde kaffe og rundstykker til rimelige penge. Også i Helberskov kan man "Meet the locals", for der nemlig tradition for, at såvel lokale som turister nyder kaffen på pladsen, siger Birgitte Buus.

Kaffen er friskbrygget kl. 9.
Borgerforeningen i Helberskov serverer igen morgenkaffe ved byens forsamlingshus.