LOKALE NYHEDER
torsdag 4. juli 2019
ØSTER HURUP: På trods af en kold aften og en stiv kuling fra nordvest, blev sæsonens første aftensang i det fri på Øster Hurup havn en succes. Godt og vel halvanden hundrede mennesker mødte frem for at lufte sangstemmerne, oplyser initiativtager til sommerarrangementerne, Troels Kold.

Normalt holdes de ugentlige sangaftner ved fiskerhusene på den nordlige mole, men den første onsdag var blæsten her lige et nummer for voldsom, og man rykkede mod syd bag legepladsen, hvor der var lidt læ.

Den kolde blæst kunne imidlertid ikke ødelægge den gode stemning, og langt de fleste, der var mødt frem, var også klædt varmt på, i trøjer, jakker og huer, så man ikke fik håret i øjnene, når teksten skulle læses på sangbladene.

Man valgte dog at korte sangaftenen lidt af.

- Der blev sunget med af karsken bælg, bl.a. på Øster Hurup Sangen, hvilket også medvirkede til at holde varmen. Det store antal fremmødte, der trodsede vejr og vind, lover godt for månedens kommende aftensangarrangementer hver onsdag, der forhåbentlig kommer til at finde sted i høj sol, varme temperaturer og vindstille, siger Troels Kold.
De sangglade rykkede ned bag legepladsen på havnen, og her var der nogenlunde læ.
Foto: Niels Rasmussen