LOKALE NYHEDER
onsdag 12. juni 2019
HADSUND: Borgmester Mogens Jespersen har givet tilsagn om at klippe det røde bånd, når Hadsund Motorklub lørdag 15. juni kl. 09.30 indvier sit ny klubhus på motorbanen i den nordlige del af Hadsund.

Det er i vid udstrækning frivillig arbejdskraft, der har fået huset op at stå, men med økonomisk hjælp fra fonde. På taget af huset er der indrettet en terrasse, hvorfra der er en fin udsigt over bane, og der er indrettet et nyt moderne køkken.

- Klubbens medlemmer har brugt mange arbejdstimer siden byggeriets start, da man har lavet mange ting selv for at spare penge. Så et kæmpestort skulderklap til de mange frivillige. Jeg tror ikke længere, at nogen har styr på de mange timer, der er lagt i det ny hus, siger Dorthe Høj, der har et par sønner, der er ivrige ud i motorsporten.

Der blev holdt rejsegilde på huset 1. marts.

Sammen med borgmesteren klipper bestyrelsesformand for ELRO-fonden Steen Thomsen, båndet, hvorefter der inviteres på kaffe og kage i de ny lokaler. Formand for motorklubben Børge Jørgensen håber, at mange vil kigge forbi til indvielsen.

Det gamle klubhus var efterhånden nedslidt og ikke stort nok til klubbens mange aktiviteter. Det ny er også blevet handikapvenligt med blandt andet en rampe og handicaptoilet
Det gamle hus var på 68 kvadratmeter. Det ny er på 90. Det er Bjarne Brath A/S, der har opført råhuset, og klubbens medlemmer har så selv isoleret og beklædt det.

Det er en mand med stor erfaring i at klippe bånd og snore, Hadsund Motorklub har sikret sig til indvielsen af det ny klubhus, borgmester Mogens Jespersen.