LOKALE NYHEDER
onsdag 12. juni 2019
VISBORG: Der deltog ca. 120 mennesker i friluftsgudstjenesten, som Visborggaard 2. pinsedag midt på eftermiddagen lagde park til.

Det var menighedsrådene i Als, Øster Hurup, Skelund og Visborg, der stod for arrangementet i det nyfriserede parkanlæg ved siden af det store orangeri.

Sognenes tre præster, Iben Brejner Højgaard, Anne Bundgaard Hansen og nytiltrådte Anna Mejlhede, forrettede i fællesskab gudstjenesten, hvor det traditionelle orgel for dagen var udskiftet med et band, som Anne Bundgaard Hansen udtrykte det i sin velkomst til de mange mennesker.

Det var ottende gang, der blev holdt friluftsgudstjeneste i parken. Traditionen blev grundlagt, da slottet var i offentligt eje som nordjysk institution.

 I forbindelse med, der blev bygget ny boliger til institutionens beboere i Hadsund, overgik slottet til privat eje. De ny ejere gav straks tilladelse til, at traditionen med friluftsgudstjenester en gang om året kunne fortsætte.

De højere magter holdt vejrmæssigt hånden over gudstjenesten, og det efterfølgende kaffebord. I tilfælde af, det silede ned, havde man fået lov til at rykke indenfor i det store orangeri.
tre lokale præster forrettede gudstjenesten i slotsparken. Fra venstre nytiltrådte Anna Mejlhede,  Iben Brejner Højgaard og Anne Bundgaard Hansen
Et til lejligheden sammensat band sørgede for musikken.
Der var sørget for fin lyd, som blev styret fra den bagerste plads.