LOKALE NYHEDER
mandag 10. juni 2019
ALS: Der bydes på country- og pop-musik i fire-fem timer, når borgerforeningen i Als inviterer til Musik i Havbakkerne lørdag 29. juni fra kl.11 til ved 16-tiden.

Musik i havbakkerne er blevet en fast årlig begivenhed som optakt til sommerferien. Siden starten for nogle år siden har den musikalske sammenkomst ved stranden været flot besøgt af lokalbefolkningen og mange gæster, som opholder sig på campingpladserne og i de omkringliggende sommerhuse.

I år er det Bibbi & Sniff og Hit n´ Run, der er på programmet

Det er far og datter, Bibbi & Sniff med band, der lægger ud kl. 11. Det er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. Det er blevet til 100-vis af koncerter og fester på festivaler. Bandet har bl.a. spillet i Sverige, Norge, Tyskland, Estland, Holland og Frankrig, hvor de,de seneste par år har spillet til Le Mans.

De har også adskillige gange optrådt på TV og i lokalradioer. Amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Bibbi & Snif er nemlig noget så sjældent som et dansk countryband, der skriver deres egne sange.

Bandet er i gang med at producere sit ottende album, og igen med egne sange.

Efter Bibbi og Sniff kommer Hit'n'Run på scenen ved foden af bakkerne. Det består består af et hold dygtige musikere fra det århusianske musikmiljø. Hit'n'Run byder på rock- og popnumre fra 70'erne og opefter, og musikken bliver leveret med en energi og nerve, så selv de mest inkarnerede bænkevarmere ikke kan lade luftguitaren stå.

Det koster 75 kr.  at overvære koncerten, og biletterne købes ved indgangen.

Man er velkommen til at tage en frokostkurv med, men der er også mulighed for at købe pølser og burgere samt drikkevarer ved en pølsevogn, der opstilles på pladsen.
Bibbi & Sniff med band
Hit n´ Run