LOKALE NYHEDER
onsdag 5. juni 2019
HADSUND SYD: Der var godt golfvejr, solskin og perfekte vindforhold, da Mariagerfjord Golfklub afviklede den tradi-tionsrige Sct. Andrews match. Vinder af vandrepokalen blev Lars Johansen Thygesen, der scorede 41 point.

Sct. Andrews match er blevet afviklet siden klubbens start, og der spilles om en pokal, der blev givet til golfklub-ben mellem Hadsund Syd og Assens, i forbindelse med indvielsen.

- Sct. Andrews klubben regnes i golfverdenen for "moder-klubben" over alle golfklubber. Pokalen blev i øvrigt kastet ned i en faldskærm sammen med klubbens formand Bjarne Pedersen ved indvielsen i 2007, oplyser Bent Ro-land Nielsen, Mariagerfjord Golfklub

På billedet til højre ses præmiemodtagerne. I forgrunden knælende i midten overall vinderen med vandrepokalen, Lars Johansen Thygesen. Der blev dystet i tre rækker og vinderen i de to andre rækker blev Lars Nørklit Nielsen med 39 point og Finn Cilleborg med 38 point. Endvidere var der præmier for nærmest flaget og længste drive. Alle præmier var sponsoreret af Timberman og overrakt af Bjarne Pedersen, der er partner i Timberman og formand i klubben.