LOKALE NYHEDER
onsdag 29. maj 2019
LILLE VILDMOSE: Når man har stemt til folketingsvalget, Grundlovsdag 5. juni, foreslår Lille Vildmosecentret ved Dokkedal, at det fejres med en tur i skov og mose, hvor der blandt andet bydes på en guidet tur til Østkystens ti udsigtstårne

 Billetter købes via centrets hjemmeside, eller der betales kontant på dagen til guiden.

Der inviteres også på en bustur ind i Tofte Skov. Ture, der hidtil har været en succes. Flere af turene har været udsolgte. Det ny Toftebakketårn er en stor oplevelse, og udsigten derfra over Tofte Mose er enestående.

Torsdag den 6. juni er der igen mulighed for at komme med på tur

Søndag 9. juni fra kl. 10.30 går centret i lille Vildmose i dybden med temaet "Vild Mad". Det er planen, man skal flå fasaner og ænder og lære, hvordan bryster og lår skæres af. Der bliver tændt bål i centrets bålhytte, og kødet bliver sammen med friske grøntsager og nyplukkede ramsløg til en bålgryde. Er man ikke lige til fjerkræ er der mulighed for at købe pølser og brød, der kan tilberedes over gløderne.

2. pinsedag, 10. juni, kører man en guidet tur i Elgenes Land. Sammen med guiden skal deltagerne rundt i Mellemområdet for at se de 16 elge, de nye elgkalve og de mange krondyr. Der bliver tale om radioguidning, hvor de besøgende via egen bilradio kan få guidning under hele turen. Undervejs vil der være flere stop ved udvalgte udsigtstårne og pavilloner i området. Turen starter kl. 10.30 fra Lille Vildmosecentret og slutter igen kl. 12.30.
Der er meget at se på for de besøgende i Lille Vildmose