LOKALE NYHEDER
tirsdag 28. maj 2019
NORDJYLLAND: Aalborgs dyreste villa koster 18 millioner kr. Den ligger i samme bydel som nummer 2 og 3 på listen over byens dyreste villaer.

Arkitekttegnet, poolområde med jacuzzi, fitnessrum med sauna, udsigt til Limfjorden og et boligareal på 292 kvm. Det er lige nu, hvad der skal til for at kunne kalde sig Aalborgs absolut dyreste udbudte villa, det har en ejendom i Hasseris netop slået fast.

Adressen er nemlig lige kommet på markedet for 18 millioner kr. - og gør den ifølge boligsitet Boliga.dk til den nordjyske hovedstads mest eksklusive villa, man for øjeblikket kan investere i.

Kvm-prisen, villaen er udbudt til salg for, løber da også op i godt 61.600 kr., hvilket er noget over gennemsnittet for storbyen, hvor husene i 1. kvartal blev solgt for 22.500 kr. per kvm.


Huset er til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der blandt andet fremhæver køkkenet som "realiserer alle madentusiastens drømme".

Går det, som det plejer i Aalborg Kommune, skal sælgerne nok ikke vente alt for længe, før de begynder at rydde ud og pakke ned. I 1. kvartal tog det 122 dage at sælge et hus i kommunen - det er nogenlunde det samme som både i første kvartal 2018 og 2017, viser tal fra Boliga.dk.

Dermed går det omkring 1,5 måned hurtigere at komme af bopælen i det nordjyske - end det i gennemsnit tager at få solgt sine hus-kvm på landsplan.

De 2 næstdyreste villaer, der er til salg i Aalborg ligger også begge i Hasseris. De er begge til salg for 13 millioner kr.

Ingen af villaerne kan dog hamle op med en lejlighed på Beddingen, der er til salg for 23 millioner kr.