LOKALE NYHEDER
lørdag 25. maj 2019
HELE LANDET: Siden Naturstyrelsen i april overdrog 5 camping-pladser til Freja ejendomme, har statens ejendomsselskab oplevet en massiv interesse. Derfor har Freja ejendomme nu valgt at sæl-ge dem i budrunde, for derved at sikre lige vilkår for alle potentielle købere.

- Alle 5 campingpladser har oplevet en rigtig stor interesse fra bå-de små og store aktører og det fra både ind- og udland. De her pladser har en ret stor betydning for de respektive lokalsamfund, idet de trækker en del turister hvert år, og dermed bidrager med liv og aktivitet. Derfor håber vi selvfølgelig også at kunne finde den helt rigtige køber til hver plads, siger Carsten Rasmussen, direktør i Freja ejendomme.

Alle relevante informationer om den videre budproces kan findes på www.freja.biz, og selve budprocessen varetages af advokat, Niels Gram-Hanssen og advokatfuldmægtig, Benjamin Thidemann fra advokaterne Lundgrens. Der er budfrist 24. juni 2019.

Det er fortsat muligt at besigtige alle 5 campingpladser. Høve Strand Camping varetages af Campingmæglerne i Hillerød. Svin-kløv Camping, Rødhus Klit Camping, Vejers Strand Camping og Børsmose Strand Camping varetages af Ejendomsmæglerfirmaet Hans Korsgaard ved Skive.

Der er angivet følgende minimumspris på de 5 campingpladser i forbindelse med budprocessen:

· Vejers Strand Camping - minimum 20,5 millioner kr.
· Rødhus Klit Camping - minimum 3,8 millioner kr.
· Svinkløv Camping - minimum 9,5 millioner kr.
· Børsmose Strand Camping - minimum 17 millioner kr.
· Høve Strand Camping - minimum 995.000 kr.

Der skal som minimum 17 mio. kr. på bordet for at erhverve Svionkløv Campingplads.