LOKALE NYHEDER
onsdag 15. maj 2019
HADSUND SYD: I forbindelse med, Mariagefjord Golfklub på Hadsund Syd stod for et stort arrangement for Dansk Golfunion, skete der det usædvanlige, at to af deltagerne lavede Hole in One.

Flemming Hansen, Stensballe Golfklub, stod for det ene på hul 9, og den anden, Michael Traasdahl Møller fra Århus Golfklub sendte med et slag bolden direkte hul 14.

Michael Traasdahl Møller kender banen godt. Han var banearkitekt, da den blev anlagt i 2006/2007, oplyser Bent Roland Nielsen, Mariagerfjord Golfklub.

- Der var stort tillykke fra klub og øvrige deltagere, og de to blev sædvanen tro beværtet med whisky, der var sponsoreret af Rye Gardiner v/ Søren Pind, og derudover kunne de to heldige tage hjem med  gavekort på en gourmetmiddag på Hotel Amerika, siger Bent Roland Nielsen.

Arrangementet  for Dansk Golfunion, Senior Touren - en afdeling af Danmarksmesterskaberne for seniorer- havde over 100 deltagere. så der var stor aktivitet på såvel banen som i restauranten. Stævnet forløb fint, og der var efterfølgende stor ros til de frivillige hjælpere og restauranten fra DGU's turneringsledelse.De dygtige, men også heldige golfspillere.