LOKALE NYHEDER
fredag 10. maj 2019
HELE LANDET: Vi er gode til at holde øje med mistænkelige personer i nabolaget. Det viser en undersøgelse, som Epinion har foretaget for ejendomsmæglerkæden Nybolig. Ifølge undersøgelsen holder 78 pct. af de adspurgte øje med mistænkelige personer i nabolaget. Den høje grad er naboovervågning er godt nyt for kommende boligsælgere, vurderer Nybolig.
 
Det er rigtig positivt, at vi er gode til at komme hinanden ved og gerne vil hjælpe med at sikre, at der ikke kommer indbrud, når naboen er væk fra sin bolig, for den høje grad af opmærksomhed er et fantastisk godt salgsargument, fordi det vil virke betryggende, at dine nye naboer holder øje med mistænkelige personer, når du ikke er hjemme, siger Peter J. Mattsen, der er direktør i ejendomsmæglerkæden Nybolig.
 
God kommunikation og nabohjælp er netop nøgleordene til at skabe tryghed i lokalområdet.
 
-Trygheden i boligkvarteret er noget, som rigtig mange sætter højt på dagsordenen, og her er den gode nabohjælp helt essentiel. Derudover er trygheden i boligkvarteret rigtig vigtig, når man som køber skal beslutte sig for, hvor man gerne vil flytte ind, siger Peter J. Mattsen og fortsætter:
 
-Oplever man noget mistænkeligt i kvarteret, fungerer de sociale medier fx som et rigtig godt redskab til skabe god kommunikation og tryghed, da man nemt og hurtigt kan kommunikere med flere beboere i ens nabolag, siger han.