LOKALE NYHEDER
fredag 5. april 2019
HADSUND: Torsdag måtte Mariager Fjord Orienteringsklub melde "alt udsolgt" til dette års kvindeløb i Hadsund, en måned før startskuddet lyder 2. maj.

Arrangørerne, et samarbejde mellem Beauté Pacifique, Ristorante DaVinci og Mariager Fjord Orienteringsklub, havde ellers på baggrund af sidste års deltagerrekord på 1.250 løbere, hævet deltagerantallet til 1.500, for så var man da nok sikker…..

At der nu, en måned før løbet, er udsolgt kommer dog noget bag på stævneledelsen. Stævneleder Erik Nielsen oplyser, at alle myndigheder har godkendt det nye max-tal, som man i stævneledelsen havde søgt om, men at man nok lidt optimistisk troede, at man med de 1.500 var fremtidssikret.

- Nu er vi spændte på, hvorledes løbets afvikling spænder af. Men de erfaringer, vi har gjort os fra de første ni år, tegner til et godt løb. Ruten er den kendte med start og mål ved den nye kanal og havnebassin på Hadsund Havn. Samtidig har vi delt løberne op i fire startgrupper med fem minutters startinterval, så der ikke vil være så megen trængsel for løberne i de enkelte grupper, fortæller klubbens løbstilmelder og kasserer Keld Østergaard.

Han oplyser også, at klubben som noget nyt i år bruger chip-tidtagning fra det professionelle løbsfirma RaceResult, et tidtagningssystem som klubben selv overvejer at indkøbe til sine tre årlige motionsløb: Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund, Mariagerløbet og Hadsundløbet.