LOKALE NYHEDER
onsdag 10. april 2019
LILLE VILDMOSE: Aage V. Jensen naturfond har ekstraordinært i forbindelse med påsken åbnet Tofte Skov i Lille Vildmose til et par guidede busture ind i det ellers lukkede område.

Turene gennemføres torsdag 18. april og mandag 22. april. I forhold til en normal Toftetur er påsketurene afkortet. Der vil kun blive gjort stop på Tofte bakke ved det ny udsigtstårn. Fonden er også sponsor for turene. Det betyder, at voksne kan komme med for 60 kr.

Lille Vildmosecentret lader i øvrigt op til nogle forventede travle påskedage med et stort besøgstal..

De første par dage, Skærtorsdag og Langfredag, 18. og 19. april arrangeres der guidede ture til et nyt formidlingsområde, hvor man har mulighed for at se nordens kæmper, elge, krondyr, vildsvin, ørne og traner.

Der bliver også mulighed for ture ind i Mellemområdet i egne biler lørdag og søndag, 20. og 21. april.

2. påskedag, 22. april står der guidet vandretur på programmet Her vil guiden fortælle om naturgenopretning af mosen via vandstandshævninger. Man kan desuden få seneste nyt om mosens elge og krondyr, der gennem vinteren har opholdt sig i området omkring Rovfugletårnet. .

 I tårnet kan man smage på en kryddersnaps, og hvis man er heldig samtidig nyde synet af kongeørnen, som svæver over Lille Vildmose.

På Lille Vildmosecentrets hjemmeside er det muligt at se hele programmet for påsken, åbningstider og priser.

Der bliver mulighed for at komme op i det ny udsigtstårn.