LOKALE NYHEDER
onsdag 13. marts 2019
ALS: Tre unge ambitiøse musikere byder på en koncert i øjenhøjde, når de onsdag 20. marts gæster Als kirke. De ønsker at skabe en nærværende oplevelse for publikum og lade musikken tale på tværs af rum, grænser og genrer.

Det unge ensembla kalder sig TYS, og består af fløjtenist Ann Sophie Rønne Andersen, violinist Louise Gorm og cellist Maria Isabel Edlund.

Musikerne, der hver især er i gang med at færdiggøre deres solistklassestudier, har som studerende i blandt andet New York, Berlin, Tokyo, Malmø og Chicago hentet inspiration til denne koncert, som emmer af energi og personligt udtryk.

- Repertoiret spænder fra mere traditionelle klassiske former af Haydn og Telemann, som flettes sammen med den legende og dansante nordiske folkemusik, nye spændende klange, smukke arrangementer af danske sange og sprudlende barokmusik. Fælles for det hele er glæden ved rytmen, dansen og de smukke melodier, oplyser organist ved kirken Troels Kold

De tre fremadstormende musikere har turneret i store dele af verden og givet koncerter i blandt andet Carnegie Hall i New York, Mariinsky Theatre i Skt. Petersborg og Tivolis Koncertsal i København. De ser nu frem til at give mere intime koncerter med kant, hvor der er plads til leg og direkte kontakt med publikum.

Koncerten, der begynder kl. 19.30 arrangeres af menighedsrådet i Als, og varer en god times tid. Kirkebil kan benyttes.

 Fløjtenist Ann Sophie Rønne Andersen