LOKALE NYHEDER
søndag 10. marts 2019
MARIAGERFJORD: De omfattende besparelser, som Mariagerfjord Kommune skulle igennem i forhandlingerne om 2019-budgettet, satte også sit præg på arbejdet i bestyrelsen for Socialdemokraterne i Mariagerfjord Øst.

Det oplyste formand for lokalafdelingen, Lene Nielsen blandt andet i sin beretning på en velbesøgt generalforsamling, der blev holdt i Hadsund Kulturcenter.

I forbindelser med budgetforhandlingerne holdt partiet tre medlemsmøder.

- De tilbagemeldinger, vi har gfået, er at vore medlememr har følt sig set og hørt, har stilelt spørgsmål og har fået svar, sagde formanden.

Man er også i fuld gang med forberedelserne til de kommende valg, EU-valget 26. maj og folketuingsvalget, der skal holdes senest 17. juni.

I forbindelse med generalforsamlingen var der politiske oplæg af nordjyske EU-kandidat Morten Klessen, Leif Skaarup om arbejdet i byrådet, Lis Mancini om Regionsrådet og folketiongsdkandidat Per Husted. Der var stor spørgelyst til kandidaterne.

- Det var samtidig tydeligt, at valgkampen så småt er skudt i gang. Det vigtigste budskab er, at det har stor betydning at have et lokalt folketingsmedlem fra Mariagerfjord og en nordjyde til at repræsenterer Nordjylland i EU. Derfor er det vigtigt at stemme personligt, siger Lene Nielsen.

Rikke Fonnesbæk, Ronny Thomsen, Poul Bergmann og Lene Nielsen blev genvalgt til bestyrelsen uden modkandidater. Som suppleanter valgtes Lene Thomsen og Gitta Brams.

Repræsentanter for den socialdemokratiske ledelse i Mariagerfjord Øst og kandidater til kommende valg.