LOKALE NYHEDER
lørdag 2. marts 2019
ALS: På trods af, Als Gymnastikforening i år kan fejre sin 115 års fødselsdag, og der i dag er langt flere tilbud end da foreningen var ung, kan AGF mønstre ca. 130 medlemmer jævnt fordelt på alder.

Det oplyste formand for foreningen, Tina Wolff Andreasen på generalforsamlingen, der blev holdt i Als Hallens cafeteria.

Hun omtalte en række af de tiltag, som foreningen har været involveret i i årets løb.

Gymnasterne var indstillet på at være aktive i familiedagen i Fruerlundparken, men det regnede den pågældende søndag, og de udendørs aktiviteter måtte aflyses.

- Til gengæld havde vi mulighed for at komme i funktion og deltage, da Mariagerfjord Kommunes aktivitetsmedarbejder 7. september arrangerede en alternativ skoledag for eleverne. Alle foreninger var indbudt til en præsentationsdag. Vi deltog selvfølgelig. I hallen var et stort udvalg af springredskaber stillet op, og 1. kl. boltrede sig, og i skolens aula var der showdance for 6. kl. og op. Vi var også en aktiv del af hallens Street food arrangementet senere på dagen, oplyste Tina Wolff Andreassen i sin beretning.

De store udfordringer, som AGF har haft andre år, med at skaffe instruktører, oplevede man ikke ved indgangen til den nuværende sæson, og der er ved at være styr på systemet, som man anvender til rapportering til kommunen. De værste børnesygdomme er ryddet af vejen, og brugerne er ved at være fortrolige med programmet.

Formanden gennemgik derefter de enkelte hold, der træner i gymnastiksal og idrætshallen. Blandt de største hold er formiddagsholdet med ca 25 deltagere.

Det har været nødvendigt at lukke to hold ned.

Medlemmer af gymnastikforeningen var praktiske medhjælpere ved Oktoberfesten i hallen, og det er man blevet flot honoreret økonomisk for, oplyste hun og rettede samtidig en tak til Jutlander Bank for økonomisk støtte og forretningerne i området, som har støttet op med blandt andet gaver til lotteriet i forbindelse med gymnastikopvisningen.


Læs hele bestyrelsens beretning for den forløbne sæson. klik her