LOKALE NYHEDER
torsdag 28. februar 2019
MARIAGER: Med foråret øges antallet af bryllupper i Mariager. Det drejer sig både om kirkelige- og borgerlige vielser, men uanset, om et par smedes sammen i kirken eller på rådhsuet, skal ringfingeren smykkes, og det giver ekstra travlhed hos smykkedesigner Helga Winther.

Der er allerede nu godt gang i bestillingerne til håndlavede vielsesringe, der både skal matche parrenes ønsker og opfylde deres drømme.

- Vi laver håndlavede vielsesringe efter parrenes ønsker - og vi arbejder altid for at skabe de perfekte drømmeringe, siger Helga Winther.

Ud over at designe og fremstille blandt andet vielsesringe, er man på stedet også i gang med forberedelsen til et stort bryllupsevent, der løber af stablen i weekenden lørdag 16. og søndag 17. marts mellem kl. 10 og 16 begge dage.

Smykkebutikken har allieret sig med flere af byens butikker og aktører, samt nogle få udefra, så de sammen kan skabe et event med inspiration til alle kommende brudepar.

Til bryllupseventet, der bliver afholdt i smykkebutikkens showroom, vil alle smykkebutikkens egne håndlavede vielsesringe og manchetknapper blive vist frem, såvel som smykker, der evt. kan bruges som morgengaven til bruden.

Man henvender sig til kommende brudepar, andre der går med tanker om at skulle forloves eller blot have fornyet deres gamle vielsesringe. Måske er det sølvbrudeparret eller guldbrudeparret, hvor ringene er blevet lidt slidte i årenes løb.  Alle er velkomne, om man så skal giftes eller ej.

Alle par der i denne weekend bestiller en tid til en personlig samtale og køber vielsesringe efterfølgende, vil modtage et gavekort på en frokost for to.


Helga Winther
Eventet starter allerede på Torvet, hvor en flot hvid limousine, fra det lokale firma Ranch Limousine Service, vil stå pyntet som et blikfang.

Indenfor vil der blive vist bryllupskjoler fra den lokale butik Himmerig, jakkesæt fra herretøjsbutikken Victor i Hobro, brudebuketter fra Ønskeblomster og Kirkepladsens Blomster i Mariager, samt "bobler" fra SuperBrugsen i Mariager og smagsprøver på bryllupskage fra en lokal bager. Desuden vil der være flere lokale selskabsudbydere repræsenteret, så man kan få lidt inspiration til, hvor festen skal holdes.

Desuden vil en bryllupsfotograf være til stede lørdag, så man kan få en snak med hende om mulighederne for at få taget bryllupsbilleder.