SPORT
MARIAGERFJORD: For fjerde gang holder Mariager-fjord Idrætsråd Idrætsaward. Det bliver 22. marts næste år i Hobro Idrætscenter.

- En Award er en aften, hvor den røde løber er rullet ud, og vi skal have festtøjet på. Alle vores dygtige udøvere og ledere skal hyldes, og det skal ske på fornem vis med en brag af en fest, siger formand for Idrætsrådet, Henrik Sloth.

- Vi sørger for god mad, underholdning, gaver og pri-ser til de indstillede. Det er klubberne selv, der skal sørge for, at få indstillet udøvere og ledere senest den 15.januar 2019. Mulighed for indstillingen åbner i slut-ningen af december, siger han.

- I lighed med den seneste award bliver det Line Baun Danielsen der skal føre os igennem hele aftenen. Se-nest gjorde hun så godt, at vi ikke var i tvivl om, at hende ville vi gerne se igen, siger Henrik Sloth.

I store træk vil arrangementet ligne det seneste, men der kommer også små fornyelser og forbedringer, så man hele tiden optimerer festens kvalitet.

På den økonomiske side er man allerede kommet langt, da Sparekassen Hobro Fonden har bevilliget 50.000 kr. til indkøb af gaver til alle de indstillede.

- Den donation er vi rigtig glade for. Den betyder, at vi allerede nu ved, vi kan holde Awarden på det niveau, vi gerne vil og nu kan have fokus på, at udvikle og forbedre vores uddeling, slutter Idrætsrådets for-mand, Henrik Sloth
Line Baun Danielsen
Henrik Sloth
Nedenfor:
Viking knytter fire ny trænere til sig i det ny år
Idrætsudøvere og ledere på den røde løber

Tirsdag 1. januar 2019
ALS: Det bliver ny kræfter, der fra starten af den ny sæson skal træne seniorholdene i Boldklubben Viking i Als.

Henrik Wiper overtager  serie tre-mandskabet efter Brian Ibsen, der har trænet holdet i to år. Henrik  Dahl overtager træningen af andetholdet i serie fem efter Dennis Pedersen, og  Pia Christensen overtager sammen med malene Bech træningen af damerne, der de seneste tre er blevet trænet af Morten Schaft.

Seniorholdene i klubben indleder den ny sæson  lørdag 2. februar med standerhejsning.

Henrik Wiper har blandt andre trænet Esbjerg fB´s U 19 hold.

- I bestyrelsen er vi glade for at have knyttet Henrik Wiper til os. vi har en ung trup og håber derfor, at hans erfaring med unge mennesker kan få vores hold til at udvikle siger Mads Andersen, Viking.

Den ny førsteholdstræner i Viking boer i Gjerlev med kone og børn. han er indsatsleder ved brandvæsenet og i fritiden er han blandt andet fodbolddommer og bedømmer.

Henrik Dahl der overtager serie fem har de seneste par år spillet i als-klubben og har nu valgt at prøve kræfter med trænergerningen.

Både Pia Christensen og Malene Bech har begge i flere år spillet på dameholdet i klubben .

Mads Andersen, kasserer i Boldklubben Viking (tv.) byder den ny førsteholdstræner, Henrik Wiper velækommen i klubben.
Foto: Boldklubben Viking
Søndag 6. januar 2019
ALS:  Boldklubben Viking i Als indleder forårsturneringen med en hjemmekamp søndag 31. marts, og det bliver mod Hadsund Boldklub.

Begge hold er nedrykkere fra serie to i efteråret, hvor de også var i samme pulje. Her vandt vikingerne begge opgør.

Pulje 29 består foruden Als og HB af: Bælum/Solbjerg IF, Doense/Vebbetrup IF,  Hobro IK, IF Fjorden, Purhus IF og Valsgård IF.

Veddum IF prøver kræfter i serie fire
I serie fire, hvor både Skelund og Veddum er repræsenteret, indledes foråret lørdag 30. marts, hvor nyoprykkede Veddum IF på eget græs møder Terndrup IF. Dagen efter skal Skelund IF i gang. Det bliver på udebane mod Kongerslev IF.

Skelund og Veddum mødes første gang lørdag 13. april på Veddum stadion.

Ud over Veddum og Skelund består puljen på otte hold af: Astrup IF Arden, Kongerslev IF, Mou IF, Skørping IF Frem (2), Storvorde/Sejlflod Boldklub og Terndrup IF.
Begge hold er nedrykkere fra serie to
Serie 3
Serie 4