SPORT
Torsdag 30. maj 2019
ØSTKYSTEN: I sæsonens første ni kampe i serie tre formåede IF Fjorden ikke at få point ind på kontoen, men efter Viking Als torsdag eftermiddag havde været på besøg, kunne det første point sættes ind. Kampen endte 3-3.

Samtlige seks mål blev scoret i de første 45 minutter. Helt efter bogen bragte vikingerne sig foran med 0-2. Det slog imidlertid ikke hjemmeholdet ud. Der fik reduceret og udlignet inden Als igen bragte sig foran, men inden pausen blev der udlignet, og anden halvleg blev målløs.

Als har hjemmekamp mandag 3. juni kl. 18.30 mod Hobro IK.

Efter ti kampe ligger Als på en femteplads med 14 point, lige efter på 6. pladsen Hadsund-Vive med 13.

Hadsund-Vive havde torsdag besøg af Valsgård IF 83, der vandt med 1-3.

I serie fire har der været lokalopgør mellem Skelund IF og Veddum IF på Skelund stadion. Kampen endte 1-1.

Første halvleg var målløs, men en halv snes minutter inde i anden halvleg bragte Veddum sig foran, og den føring holdt til et par minutter før slutfløjtet, hvor Skelund udlignede. Der blev i løbet af anden halvleg uddelt to gule kort, et til hvert hold.

SIF ligger på en tredjeplads med 15 point, og Veddum på en femteplads med 12.
Mandag 3. juni 2019
Viking Als i fodboldens serie tre spillede mandag aften på Als stadion lige op med topholdet Hobro IK i de første 45 minutter, men i anden halvleg kunne de stribede ikke modstå presset og måtte lukke to mål ind i eget net, således Hobro konsoliderede sin førsteplads i kredsen.

Als ligger efter 11. kampe på en femte plads med 14 point, samme antal point som Hadsund-Vive på sjettepladsen.

Næste gang, vikingerne skal i kamp, bliver fredag 7. juni kl. 18.30, hvor Valsgård IF 83 kommer på besøg i Als.

I serie fire har Skelund IF været på besøg hos Storvorde/Sejlflod Boldklub. De grønne kunne tage hjem til Skelund med en sejr på 2-4. Holdet ligger på en andenplads med 18 point for ti kampe. Næste gang er torsdag kl. 19 på Skelund stadion, hvor Skørping IF Frem kommer på besøg

Veddum IF har på egen bane haft besøg af Astrup IF Arden, der vandt sikkert med 0-5. Veddum ligger på en femteplads med 12 point.

Næste gang, VIF skal i kamp, bliver tirsdag aften, hvor holdet skal til Kongerslev.
Viking tog imod Hobro IK i serie 3:
Lørdag 8. juni 2019
Viking Als sikrede sig tre vigtige point, da de fredag aften på egen bane vandt 3-0 over Valsgård IF 83, der blander sig i topstriden om oprykning til serie to.

Da holdene mødtes i den første kamp, vandt Valsgård med 4-0.

Vikingerne skal i kamp igen lørdag 15. juni kl. 13.30 på udebane mod topholdet Bælum/Solbjerg IF, der slås med Hobro og Valsgård om oprykning. Der venter således de røde- og hvidestribede en svær opgave.

Hadsund-Vive i samme serie var i kamp lørdag eftermiddag. På egen bane havde man besøg af Purhus IF, der i en lige kamp vandt med 2-3.

Fredag 14. juni skal Hadsund-Vive en tur til Hobro for at møde kredsens for tiden nummer et, HIK. Da holdene mødtes i sæsonens første kamp vandt HIK med 4-0 i Hadsund.

Efter de første 12 kampe ligger Als på en 5. plads med 17 point, og lige under nedrykningsstregen kommer Hadsund-Vive med 14. point.

Skelund tabte hjemme
I serie fire, hvor Skelund IF og Veddum IF slår deres folder, har Skelund IF senest været i kamp mod Skørping IF Frem. Kampen blev spillet i Skelund, og gæsterne vandt 0-1.

Fredag 14. juni kl. 19 skal de grønne fra Skelund på udebane møde kredsens nummer et, Terndrup IF. Terndrup har 29. point og SIF på tredjepladsen har tjent 18 point.

Veddum IF har på udebane spillet mod Kongerslev, der er bundhold. Veddum vandt 0-1.

Lørdag 15. juni skal VIF på udebane spille mod Storvorde/Sejlflod Boldklub. Veddum ligger inden denne kamp på en 5. plads med 15 point.
Lørdag 22. juni 2019
Et par minutter før dommeren fløjtede sæsonens sidste serie tre kamp af på Als stadion, hvor Doense/Vebbestrup IF var på besøg lørdag eftermiddag i den alt afgørende kamp om en sikker ny plads i serien, udlignede gæsterne.

Dermed beholdt Doense/Vebbestrup IF sin femte-plads, og Als blev efterladt lige under stregen, som nummer seks.

Vikingerne har dog fortsat en chance for også at spille serie tre-bold i efteråret. Holdet skal spille playoffkamp mod et nummer to-hold i serie fire.

Lørdagens kamp på Als stadion blev spændende, og gæsterne havde stor opbakning af mange tilskuere, der havde taget turen til Als i det flotte vejr.

Viking i front både 1-0 og 2-0
Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og bragte sig i spidsen efter et lille kvarter. Denne føring holdt til pausen, og en halv time ind i anden halvleg blev det 2-0.

Et minut efter reducerede Doense/Vebbestrup, og så gik det galt for hjemmeholdet et par minutter før kampslut, hvor gæsterne udlignede.
 
Det ligger endnu ikke fast hvem, modstanderen bliver i playoffkampen, der skal afvikles lørdag 29. juni.

Hadsund-Vive må en tur ned i serie 4
Hadsund-Vive´s serie tre må efter lørdagens nederlag på 1-0 til topholdet Bælum/Solbjerg IF på Bælum stadion en tur ned i serie fire.

I kredsen rykker Bælum/Solbjerg IF op i serie to fra efterårets start og Hobro IK på andenpladsen skal spille playoffkamp om oprykning.
Mange fra Doense/Vebbestrup havde lørdag eftermiddag taget turen til Als for at heppe på deres hold, og de kunne rejse glade hjem.
Det var en lige kamp, hvor gæsterne snød hjemmeholdet til sidst.
Med en 2-0-føring.troede de fleste på Als stadion, at kampen var afgjort, men gæsterne ville det anderledes.
Fredag 28. juni 2019
ALS: Boldklubben Viking i Als sikrede sig fredag aften en vigtig sejr i playoffkampen mod Øster Hornum IF i kampen om at bevare pladsen i serie tre.
 
Vikingerne vandt med 1-0, i en lige og spændene kamp, hvor holdene spillede 0-0 i de første 45 minutter.

I midten af anden halvleg scorede hjemmeholdet det afgørende mål ved  Jeppe Brøndstød.

Vikingerne sluttede på en 6. plads i den ordinære turnering og skulle således spille mod et hold i serie fire, som havde opnået en andenplads. Havde Øster Hornum sejret ville de rykke op og Viking rykke ned.

Der knytter sig nu stor spænding om Skelund IF´s kamp mod Dronningborg Boldklub lørdag eftermiddag. Her er det Dronningborg Boldklub, der sluttede på en 6. plads i serie 3 og Skelund IF på en andenplads i serie 4. Vinder Skelund på Dronningborg stadion rykker Skelund op, og kan med lidt held i efteråret komme i pulje med Als.

Taber Skelund forbliver holdet i serie 4 og har så mulighed for at komme i pulje med Hadsund-Vive, der fra efterårets start spiller i serie fire.
Lørdag 29. juni 2019
SKELUND: Det lykkedes ikke for Skelund Idrætsforening at sikre sig en plads i serie tre, når fodboldturneringens efterårssæson indledes.

I playoffkampen mod Dronningborg Boldklub på Dronningborg stadion lørdag eftermiddag tabte Skelund med 5-0 og må således tage til takke med en ny sæson i serie fire.

Dronningborg sluttede forårssæsonen i serie 3 på en 6. plads og var dømt til nedrykning, hvis Skelund IF, der sluttede på en andenplads i serie 4, kunne hente en sejr, men der var ikke tvivl om, at Dronningborg, hvis førstehold spiller i serie et, var et nummer for stærke.

Indenfor kort tid ventes det, at DBU Jylland får kredsinddelingen for serieholdene på plads for efteråret. Det kan meget vel gå sådant, at Skelund IF kommer i pulje med Hadsund-Vive, der sluttede på en 7. plads i serie 3 og dermed rykker direkte ned i serie 4, hvor også Veddum IF spiller i efteråret. Veddum sluttede foråret på en 5. plads.

I Veddum er man tilfreds med placeringen, da holdet var nyoprykker fra serie 5.

Der spilles også serie fire fodbold på Skelund stadion i efteråret.
Viking Als spiller efterårets første kamp i serie 3 søndag 11. august på Als stadion, hvor modstanderen er Gudumholm IF.

Det fremgår af puljeinddelingen, som DBU Jylland netop har offentliggjort.

Vikingerne er østområdets højst rangerende hold efter, Hadsund Boldklub måtte rykke ned i serie fire.

Als er kommet i pulje med FK Fjordsiden, IK Rosendal, Nøvling FK, Støvring IF, Svenstrup-Godthåb IF, Vaarst/Fjellerad Boldklub og Gudumholm IF.

Hadsund, Skelund og Veddum i samme pulje
I serie fire bliver der lokalopgør mellem Hadsund Boldklub, Skelund Idrætsforening og Veddum Idrætsforening.

De øvrige hold i puljen er: Astrup IF Arden, Doense/Vebbestrup IF, Hobro IK, Skørping IF Frem og Valsgård IF 83.

Skelund IF spiller sin første kamp 11. august, hvor Valsgård IF 83 kommer på besøg i Skelund, og Veddum IF indleder også sæsonen på hjemmebane samme søndag, 11. august, hvor modstanderen er Doense/Vebbestrup IF.

Det første lokalopgør mellem Skelund og Veddum er foreløbig programsat til 21. august på Skelund stadion.

HB skal i kamp første gang 11. august, hvor modstanderen er Astrup IF-Arden på Hadsund stadion.

Hadsund og Veddum mødes første gang 1. september på Hadsund stadion.
Viking serie 3 tager kampbanen på Als stadion i brug 11. august