SPORT
Der var mange mennesker på Als stadion mandag eftermiddag for at se træningskampen mellem Hobro IK og AaB.
ALS: Mellem 500 og 600 mennesker overværede mandag eftermiddag træningskampen mellem superligaklubberne AaB og Hobro IK på Als stadion.Kampen endte meget passende 1-1.

Hobro havde initiativet de første 45 minutter, men efter pausen tog de røde- og hvidestribede AaB-er over og bragte sig også fortjent foran.

Med et par minutter tilbage udlignede Hobro på et contrafremstød, og begge hold kunne nogenlunde tilfredse gå til de kølige omklædningsrum.

Det var en varm affære på Als stadion, hvor eftermiddagsolen bagte og bragte temperaturen på over de 30 grader, og spillerne måtte da også ofte til skidelinjen for at drikke vand.

Mod slutningen af første halvleg holdt man en kort pause, således alle kunne få stillet tørsten.

Det var også en varm omgang for de mange tilskuere, og boldklubben Viking, der lagde græs til dysten, havde travlt ved udskænkningsstederne. Der blev konsumeret adskillige liter sodavand og øl, ligesom mange valgte at indtage aftensmaden ved pølsevognen, hvor de frivillige også havde nogle travle timer.

Ved rækværket var der en nogenlunde ligelig fordeling mellem tilhængere af de to hold. Mange i Als har endnu ikke rigtig vænnet sig til Hobro, men er fortsat AaB -fans, men hepper dog på de gule, når det ikke lige er Aalborg-klubben, der er modstander.

Der var gratis adgang til eftermiddagsforestillingen, men klubben tjente så en skilling på salg af drikkevarer, is og pølser.
Målrig var kampen ikke, men den bød på mange dueller.
I anden halvleg var der ofte trængsel i Hobro´s straffesparkfelt.
ALS: Champagnepropperne sprang lystigt lørdag eftermiddag på Als stadion efter, boldklubben Vikings førstehold i forårets sidste kamp havde sikret sig oprykning til serie to.

Da rivalen til førstepladsen i kredsen, Gudumholm IF, et par dage tidligere havde sat point til, var det klart, at Als med tre point kunne spille sig i front i forårets sidste kamp, og det havde da også trukket ekstra mange mennesker på stadion.

Tilskuerne ble vidne til en særdeles målrig kamp. Ikke færre end ti ganger blev der nettet, og til hjemmepublikummets glæde var det vikingerne der nettede flest, 6 gange mod Storvorde/Sejlflods fire.

Allerede i kampens første halvleg slog hjemmeholdet fast, at de var opsat på at vinde, og de havde også en solid føring ved pausen. I løbet af anden halvleg halede modstanderne dog ind på vikingernes føring, der dog aldring kom i fare
.
Efter kampen var slut kom boldklubbens formand, Kasper Bach på banen med fire flasker champagne, og så blev der skålet og ønsket tillykke.

Hadsund bliver i serie to
Med lidt held kan Als og Hadsund komme i samme kreds til efteråret. Hadsund sikrede sig lørdag sin eksistens i serie to.
Formand for boldklubben Viking, Kasper bach, går efter kampen ind på banen med champagne og for at ønske holdet tillykke med oprykningen.
...og så er der bad i champagne.
Der var aldrig tvivl om, at vikingerne ville vinde forårets sidste kamp og dermed sikre sig oprykning.
ALS/HADSUND: Efterårsturneringen i fodboldens serie to indledes fredag 10. august kl. 18.30 på Als stadion, hvor der bliver lokalopgør mellem nyoprykkede Viking og Hadsund Boldklub, der også spillede i serie to i foråret.

Hadsund spiller sin første hjemmekamp lørdag 18. august kl. 14, hvor modstanderen er Farsø/Ullits IK.

For boldklubben Vikings vedkommende er der også hjemmekamp i anden runde, tirsdag 21. august kl. 19. Her er modstanderen LKB/Gistrup, og dagen efter har HB igen hjemmekamp mod Sønderup/Suldrup IK Frem.

Der er otte hold i puljen, der mødes ude og hjemme, så det bliver til 14 kampe i løbet af efteråret.

Klubberne i Als og Hadsund ser frem til en række spændende kampe og ikke mindst de to lokalopgør.

Serie 2 pulje 13 består af følgende hold: Viking Als, B 52/Aalborg, Farsø/Ullits IK, Hadsund Boldklub, LKB Gistrup, Møldrup/Tostrup IF, Storvorde/Sejlflod Boldklub og Sønderup/Suldrup IK Frem.

Boldklubben Vikings damer, der får en ny sæson i serie et, skal møde: Arden IF, Hersom/Bjerregrav IF, Romalt IF, Team Viborg og Vegger/Gundersted/Farsø.

Als-klubbens hold i serie 5 skal i efteråret spille mod: Bælum/Solbjerg IF, Skelund IF, Skørping IF Frem, Terndrup IF og Veddum IF.
Lørdag 21. juli 2018:
Fodbold serie 2 pulje 13: