SPORT
ØSTKYSTEN: Af de i alt ni hold fra den østlige del af Mariagerfjord Kommune, der i efteråret har deltaget i DBU´s fodboldturneringer, og hvor de sidste kampe blev spillet i weekenden, blev det overvejende negative resultater.

To hold rykker op, et enkelt hold bevarede sin plads, men seks rykker i princippet en tak ned.

Et hold, der i eferåret har spillet i serie seks, kan imidlertid ikke rykke læn-gere ned, og vælger klubberne at tilmelde det forårsturneringen bliver det igen i serie seks.

SKELUND
Værst er det gået for Skelund IF, hvor begge klubbens hold i serie fire og fem rykker ned.

Klubbens førstehold i serie fire så ellers længe ud til at klare skærene, men i sæsonens sidste kamp, søndag blev det til et stort nederlag på udebane, 9-3, mod Fjorden IF.

SIFs andethold i serie fem formåede i hele sæsonen kun at hente et enkelt point, og det blev til en negativ score på 6-40.

VEDDUM
Veddum IF oplevede i sæsonen både en optur og nedtur. Klubbens hold i serie fem vandt kredsen med 26 point og en målscore på hele 47-9 og er såeldes i serei fire, når den ny sæson indledes.

Klubbens andethold i serie seks rykker i princippet ned, men da de ikke kan komme længere ned, bliver det igen serie seks, når foråret indledes.

HADSUND
Hadsund Boldklub´s førstehold i serie to spillede hele sæsonen uden at tjene et eneste point, og det blev til en negativ målscore på 10-50. Når solen igen får magt i det ny år, står der serie tre på HB´s førstehold.

Klubbens andethold, der i efteråret har spillet i serie seks, vandt imidlertid kredsen med 17 point og en målscore på 36-23. Nærste år er det så et serie tre og serie fem, der repræsenterer fjordklubben.ALS
Vikingerne i Als, der i efteråret har haft et serie to og serie fem-hold for her-rernes vedkommende og et damehold i serie et, må se damerne i serie et og herrerne i sere to rykke ned, hvorimod serie fem beholder sin plads.

Vikingernes serie to sluttede med 12 point og en negativ målscore på 16-58, serie fem tilspillede sig otte point, tilstrækkeligt til at fortsætte og endelig sikrede damerne sig 16 point og en fjerdeplads, en målscore på 30-17, men alligevel ikke nok til en ny plads i serie et.

MARIAGERFJORD: For fjerde gang holder Mariager-fjord Idrætsråd Idrætsaward. Det bliver 22. marts næste år i Hobro Idrætscenter.

- En Award er en aften, hvor den røde løber er rullet ud, og vi skal have festtøjet på. Alle vores dygtige udøvere og ledere skal hyldes, og det skal ske på fornem vis med en brag af en fest, siger formand for Idrætsrådet, Henrik Sloth.

- Vi sørger for god mad, underholdning, gaver og pri-ser til de indstillede. Det er klubberne selv, der skal sørge for, at få indstillet udøvere og ledere senest den 15.januar 2019. Mulighed for indstillingen åbner i slut-ningen af december, siger han.

- I lighed med den seneste award bliver det Line Baun Danielsen der skal føre os igennem hele aftenen. Se-nest gjorde hun så godt, at vi ikke var i tvivl om, at hende ville vi gerne se igen, siger Henrik Sloth.

I store træk vil arrangementet ligne det seneste, men der kommer også små fornyelser og forbedringer, så man hele tiden optimerer festens kvalitet.

På den økonomiske side er man allerede kommet langt, da Sparekassen Hobro Fonden har bevilliget 50.000 kr. til indkøb af gaver til alle de indstillede.

- Den donation er vi rigtig glade for. Den betyder, at vi allerede nu ved, vi kan holde Awarden på det niveau, vi gerne vil og nu kan have fokus på, at udvikle og forbedre vores uddeling, slutter Idrætsrådets for-mand, Henrik Sloth
Line Baun Danielsen
Henrik Sloth