SPORT
Nedenfor:
Boldklubber i øst er rykket udendørs
Veddum IF på træningsophold
Firmaer støtter ungt badmintontalent.
Viking og HB mødes i første kamp i serie tre.
Søndag 6. januar 2019
ALS:  Boldklubben Viking i Als indleder forårsturneringen med en hjemmekamp søndag 31. marts, og det bliver mod Hadsund Boldklub.

Begge hold er nedrykkere fra serie to i efteråret, hvor de også var i samme pulje. Her vandt vikingerne begge opgør.

Pulje 29 består foruden Als og HB af: Bælum/Solbjerg IF, Doense/Vebbetrup IF,  Hobro IK, IF Fjorden, Purhus IF og Valsgård IF.

Veddum IF prøver kræfter i serie fire
I serie fire, hvor både Skelund og Veddum er repræsenteret, indledes foråret lørdag 30. marts, hvor nyoprykkede Veddum IF på eget græs møder Terndrup IF. Dagen efter skal Skelund IF i gang. Det bliver på udebane mod Kongerslev IF.

Skelund og Veddum mødes første gang lørdag 13. april på Veddum stadion.

Ud over Veddum og Skelund består puljen på otte hold af: Astrup IF Arden, Kongerslev IF, Mou IF, Skørping IF Frem (2), Storvorde/Sejlflod Boldklub og Terndrup IF.
Begge hold er nedrykkere fra serie to
Serie 3
Serie 4
Torsdag 24. januar 2019
ØSTER HURUP: Et stort badmintontalent med rødder i Øster Hurup, Viktor Damm, har indgået sponsoraftale med Sport 24 på Butikstorvet i Hadsund og FZ Forza.

For Sport 24 støtter man den unge badmintonspiller med spillertøj og for FZ Forza´s vedkommende er det med ketchere.

Viktor Damm går på HHX i Turøgade i Aalborg og træner og spiller badminton i skalbrog.

På billedet til højre ses indehaveren af Sport 24 i Hadsund, Kurt Olesen (th) og Viktor Damm.
Foto: Karsten Jensen
VEDDUM: På linje med divisions- og superligaklubberne arrangerer Veddum Idrætsforening et træningsophold for sine seniorboldspillere.

Klubbens f
ørstehold rykkede fra serie fem i efteråret til at spille i serie serie fire i foråret, og spillerne skal rystes godt sammen, så de kan bevare pladsen også i efteråret.

Modsat superligaen er det udelukkende amat
ører. Derfor indskrænkes opholdet sig til en weekend, og spillerne må også selv punge ud.

Man holder sig indenfor landets gr
ænser. Målet er Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev i dagene fra 22. til 24. februar.

Spillerne m
ødes fredag 22. februar om eftermiddagen på stedet, hvor de efter tjek ind skal i gang med træningen inden den står på aftensmad, et efterfølgende møde og hygge.

L
ørdagen indledes med først damefodbold og derefter er det herrerne, der skal i ilden to gange 30 minutter. Efter frokosten bliver der mulighed for at besøge stedets motionscenter, svømmebad eller spille bordtennis. Der bliver også mulighed for at følge tipsfodbold på tv inden aftensmaden og efterfølgende hygge og evt. en tur i byen.

Efter morgenmaden s
øndag tjekker man ud og vender næsen mod Veddum.

Klubben i Veddum st
øtter opholdet med 5.000 kr., men hver enkelt deltager må regne med selv at betale 500-600 kr. Det kommer dog an på, hvor mange der tilmelder sig, oplyser klubben, der allerede skal have bindende tilsagn mandag 4. februar.

Seniorafdelingen i Veddum IF indledte den udendørs træning lørdag eftermiddag.
Tirsdag 5. februar 2019
ØSTKYSTEN: Lørdag kl. 13 blev Dannebrog hejst på de tre østligste fodboldanlæg i Mariagerfjord Kommune. Det var hos Vikingerne i Als, Skelund og Veddum Idrætsforening, og derefter blev den udendørs træning op til den kommende sæson indledt.

Det var alle steder seniorerne, der blev inviteret p
å græs, og på Als stadion var der mødt godt en snes kvinder og mænd, der efter velkomst af klubformand Kasper Bach indledte en let gangtræning under ledelse af klubbens ny trænere.

For f
ørsteholdet, der i foråret spillwr i serie tre, af Henrik Wiper, der tager over efter Brianm Ibsen og for damerne, der spillwr i serioe to, af Pia Christensen og Malene Bech, der i fællesskab har taget over efter Morten Schaft.

Efter en times tid i den r
åkolde luft stod den på varm suppe i klubhuset, og en del af de aktive spillere blev efer badet i huset for at deltage i klubbens generalforsamling.

Unge og ældre på græs i Skelund
I Skelund var der mødt en snes herrer, og aldersspredningen blandt deltagerne omkring flagstangen ved klubhuset, var stor. Fra helt unge seniorer til grand old. Der var også stor forskel på påklædningen. fra den store indpakning med hue og handsker til korte bukser med bare ben.

Skelund idr
ætsforening har tilmeldt to hold, begge i serie fire, til turneringen.

Efter turen i det fri stod den i klubhuset ogs
å her på varm suppe, ligesom der efterfølgende blev inviteret til generalforsamling.

Målene på plads i Veddum
I Veddum var der også troppet en snes spillere op, og efter, man havde fået slæbt målene ud på banen, blev det til en let gang boldspil. Som i Als og Skelund blev der også her serveret suppe og budt på generalforsamling.

Veddum IF rykkede med sit f
ørstehold i efteråret op fra serie fem, og skal så i foråret prøve kræfter i serie fire.

Turneringerne indledt i slutningen af marts og begyndelsen af april, og der l
ægges op til en række lokalbrag.
Viking
´s serie tre indleder sæsonen 31. marts på hjemmebane mod Hadsund Boldklub.Boldklubben Vikings mangeårige æresmedlem Bent Jensen hejste flaget assisteret af årets spilelr i 2018. Yderst tril højre formand Kasper Bach
Der var stor alderssprening til træningsstarten i Skelund, ligesom der var stor forskel på påklædningen. Nogle foretrak, trods det råkolde vejr, de korte bukser.
Målene på Veddum stadion blev stillet på plads, og så blev det til en omgang fodbold.
ALS: Et stort antal hold er tilmeldt det indefodboldstævne, Jutlander Bank Cup, som i weekenden holdes i Als hallen. Det er klubsamarbejdet ASV, der står for arrangementet, og det er både piger og drenge fra seks til 14 år, der skal på gulvet.

Et så stort arrangement kræver også mange frivillige voksne ledere både som tidtagere ved bordet og som dommere i de enkelte kampe.

ASV håber, at voksne, der kan afsætte en time eller to fra fredag kl. 17 til søndag kl. 13 vil melde sig til Charlotte Rask Jensen, ASV.

For drengenes vedkommende spilles der kampe fra U6 til U12, og for pigernes vedkommende fra u10 til U14

Arrangørerne forbeholder sig dog ret til at slå rækker og årgange sammen.

Stævnet har plads til maksimalt hundrede hold. I U6-U7 spilles der med tre på banen og på lille bane. U8 - U15 spiller med fire på banen, og man spiller efter de gældende DBU-regler.

Der er præmie til maks. 7 spillere pr. hold I U6-U7-U8 og U9 er der medaljer til alle hold. I U10, U11, U12, U13, U14 er der præmie til de to bedste placerede hold.

Startgebyret for U6 og U7 er 250 kr. for. U8 og U9 er det 350 kr., og for. U10 til U14 er det 400 kr.