SPORT
ØSTKYSTEN: Boldklubben Viking i Als er kommet rimeligt fra start i efterårsturneringen. Holdet i serie tre har spillet tre kampe, og det er blevet til 6 point.

Senest vandt Viking på udebane med 1-3 over Nøvling, lørdag middag.

Første kamp var på udebane mod Fjordsiden, der vandt med 2-1. Derefter havde de stribede fordel af hjemmebane mod IK Rosendal. Vikingerne vandt 3-0.

Næste gang de røde- og hvidestribede skal i kamp bliver på hjemmebane tirsdag aften kl. 19 mod  Gudumholm IF.

Hadsund og Skelund topper puljen
Hadsund Boldklub, der rykkede ned i serie fire i foråret, har spillet fire kampe, og det er blevet til ti point.

Senest vandt HB lørdag eftermiddag på udebane med 0-3 over Valsgård IF 83. I sæsonens første kamp mødte HB på eget græs Astrup IF Arden og vandt 4-2. I den anden kamp havde HB igen fordel af egen bane, og det blev til sejr over Doense/Vebbestrup med 3-2. I den tredje kamp mødte HB på udebane Skørping IF Frem, og den kamp endte uafgjort 1-1.

Næste gang HB skal i kamp bliver igen på Hadsund stadion i lokalopgøret mod Veddum IF. Den kamp spilles fredag 30. august kl. 19.

Det tredje lokale hold i serie fire-puljen er Skelund IF, der også er kommet godt fra start.

Som HB har Skelund IF for fire kampe sat ti point ind på kontoen. Lørdag eftermiddag blev det til udebanesejr på 0-3 over Skørping IF Frem. I sæsonens første kamp vandt Skelund IF på egen bane hele 6-0 over Valsgård IF 84. På udebane blev det derefter til 1-1 mod Astrup IF Arden, og det blev på Skelund stadion til sejr på 2-1 i lokalopgøret mod Veddum IF.

Veddum hænger på
Veddum IF har også spillet fire kampe, og det er blevet til 7 point. Senest vandt Veddum IF på egen bane med 5-2 over Hobro IK.

Ud over kampen på Skelund stadion, hvor hjemmeholdet vandt, har Veddum IF spillet mod Doense/Vebbestrup IF på Veddum stadion, og det blev til sejr på 1-0, På Valsgård IF 83´s bane spillede Veddum IF uafgjort 1-1.

Søndag 25. august 2019
Arkivfoto
ØSTKYSTEN: Efter fem kampe i efterårsturneringen ligger Boldklubben Vikings serie tre hold på en andenplads med 12 point.

Senest vandt holdet fredag aften på Als stadion med 4-2 over Støvring IF.

Næste gang, vikingerne skal i kamp, bliver lørdag 14. september, hvor de på udebane skal spille mod Svenstrup-Godthåb IF, der indtager førstepladsen i kredsen, men holdet kar kun spillet fire kampe. Med en sejr kan vikingerne rykke på førstepladsen.

I serie fire, hvor Hadsund, Skelund og Veddum er i samme kreds, er der stor spænding i toppen, Hadsund Boldklub indtager førstepladsen efter lørdagens sejr på udebane med 0-4 over Hobro IK.

HB har efter 6 kampe 14 point. På andenpladsenm Skelund IF med 13 og på tredjepladsen Veddum IF med 11 point.

Skelund og Hadsund mødes lørdag 14. september på Skelund stadion.

Skelund har senest lørdag eftermiddag spillet mod Doense/Vebbestrup IF og vandt på eget græs med 3-1.

Veddum IF mødte lørdag Astrup IF Arden på Veddum astadion og vandt sikkert med 4-1. VIF skal i kamp igen lørdag 14. september, hvor de på udebane skal spille mod Skørping IF Frem.

Søndag 8. september 2019
Hadsund, Skelund og Veddum i toppen af serie 4
Hadsund Boldklubs førstehold, der spiller i serie fire, ligger inden mødet med Skelund IF på førstepladsen med 14. point. Skelund lige efter med 13.
Arkivfoto
ØSTKYSTEN: Halvvejs i efterårsturneringen ligger fire fodboldhold i den østligste del af Mariagerfjord Kommune til oprykning. Viking Als i serie 3 ligger på førstepladsen, og i serie fire kæmper Hadund, Skelund og Veddum om førstepladsen og dermed direkte oprykning til serie 3.

Vikingerne på førstepladsen
Vikingerne fra Als mødte lørdag Svenstrup/Godthåb,og kampen endte 1-1. Begge hold har 13 point, men Svenstrup/Godthåb dog for en kamp færre end Als. Vaarst/Fjellerad Boldklub på tredjepladsen har ligeledes 13 point.

Als skal spille igen onsdag aften på Als stadion, hvor Gudumholm Boldklub kommer på besøg.

Spænding i serie fire
Er der stor spænding om topplaceringen i serie tre er der ikke mindre spænding i serie fire, hvor tre lokale hold ligger i toppen. Hadsund ligger på førstepladsen med 15 point. På andenpladsen Skelund med 14 og Veddum på tredjepladsen ligeledes med 14.

Lørdag mødtes HB og Skelund på Skelund stadion, og kampen endte 2-2 efter hjemmeholdet var foran med 2-0 inden HB fik gang i scoringen.

Veddum spillede lørdag på udebane mod Skørping IF Frem, og VIF vandt overbevisende med 2-7.
Søndag 15. september 2019
Der var en del tilskuere til lokalopgøret på Skelund stadion. Skelundtilhængerne stod i den ene side og de, der hold med Hadsund, på den anen langside.
I perioder en velspillet og spændende kamp mellem rivalerne SIF og HB.