SPORT
Fredag 05.01.2018
ØSTER HURUP: Viktor Damm, der som sin storebror, Lasse Damm, sportsmærssigt har valgt at gå badmintonvejen og hjælper Olympia i Øster Hurup´s serie et hold i badmintonturneringen, bliver sponseret med spillertøj fra FZ Forza og ketchere fra Intersport på Butikstorvet i Hadsund.

Viktor går for tiden på Rønde Efterskoles badmintonlinje, men er hjemme i Øster Hurup, når den lokale klub skal i kamp.

På billedet er han på besøg hos Intersport i Hadsund iført det ny spillertøj fra FZ Forza. Det er indehaveren af Intersport, Kurt Olesen (tv), sammen med det unge badmintontalent fra Øster Hurup.

Foto: Karsten Jensen
Boldklubben Viking i Als
lader op til en ny sæson
Det lugter lidt af forår, når flaget hejses på Als stadion og lyset tændes på træningsbanen.
Lørdag 20.11.2018
ALS: Dame- og herreseniorspillerne i boldklubben Viking i als har knap et par uge til at finde støvler og træningstøjet frem fra skabe og skuffer. I begyndelsen af februar fløjter trænerne op til sæsonstart.

Vikings herrer ventes at kunne stille med to seniorhold i henholdsvis serie tre og fem, og for damernes vedkommende i serie et.

Der er standerhejsning på Als stadion lørdag 3. februar kl. 13, og efter en let gang træning bydes spillere og andre klubmedlemmer indenfor i klubhuset til den årlige generalforsamling, der begynder kl. 14.30. her vil klubbens formand Henrik Sloth aflægge beretning om det forløbne år, ligesom klubbens regnskab vil blive fremlagt.

Det bliver i å¨r igen Brian Ibsen, der skal træne klubbens førstehold. Han indledte sin trænergerning for førsteholdet for et år siden, hvor han overtog et ungt hold, der da spillede i serie fire. Det lykkedes i løbet af forårets kampe at avancere til serie tre, og man holdt en midterplacering i løbet af efteråret.

For damernes vedkommende viste det sig, at jyllandsserien var en for stor mundfuld, og det blev til nedrykning, så damerne begynder i serie et, når forårssæsonen begynder.


Lørdag 20.01.2018
VEDDUM: En arbejdsgruppe under Veddum Idrætsforening bestående af Rene´ Zeidler, Michael Hald og Morten Hald er op til sæsonstarten på jagt efter en træner til klubbens seniorhold.

Efter et par gode sæsoner med Peter Skov Jensen i trænersædet for klubbens førstehold, som blandt andet bød på oprykning til serie fire, er klubben nu tilbage i serie fem.

Man håber i foreningen at finde den rette træner til at løfte opgaven og hjælpe holdet på vej til en af de eftertragtede placeringer i forårspuljens top, siger  Thomas Østergaard Pedersen, Veddum IF.

Som i Als indleder Veddum forårets træningsstart lørdag 3. februar, hvor der er standerhejsning kl. 13, og efter træningen serveres der traditionen tro varm suppe i klubhuset. Foreningen holder sin ordinære generalforsamling samme dag kl. 15.

Efter en let lørdagstræning tages der for alvor fat de efterfølgende tirsdage og torsdage mellem kl. 19 og 20.45.

Veddum IF er klar til at byde "gamle" som ny spillere velkommen.


Veddum IF mangler
træner til førstehold
Viking sluttede efterårs-
sæsonen med fest og
uddeling af pokaler
Årets Viking 2017, Anni Velling sammen med formand for boldklubben, Henrik Sloth.
ALS: Det blev Anni Velling, der modtog den fornemme pris "Årets Viking" i forbindelse med Als-klubbens sæ-sonafslutningsfest på Als Kro og Badehotel.

Der blev i løbet af aftenen uddelt flere pokaler, men den mest prestigefyldte gik til den myreflittige frivillige hjælper i klubben.

- Anni har i mange år været aktiv i Viking som frivillig hjælper Hun er en person, der aldrig siger nej til en op-gave. Hun er med, uanset om det er en lille eller stor opgave. Faktisk er hun så meget Viking, at hun nogle gange melder til en aktivitet uden at være spurgt om en hjælpende hånd. Hun ved, hvad der foregår og bidrager altid positivt til klubbens arbejde, sagde formand for Vi-king, Henrik Sloth, blandt andet i sin begrundelse for overrækkelse af pokalen.

Valget af Anni Velling blev hilst af festdeltagerne med stå-ende applaus.

JKF´s lederpokal blev overrakt Pia Christensen. Hun er holdleder på damernes jyllandsseriehold og syv-mands holdet.

Klubbens herrerseniortræner, Brian Ibsen, overrakte po-kalen som klubbens herreseniorspiller 2017 til Søren Jensen. Han danner sammen med flere andre unge spil-lere grundstammen på klubbens serie tre hold.

- Vi er glade for, at en ung spiller som Søren går ind og gør det så godt, at han kan blive udnævnt til årets herre-spiller, siger Henrik Sloth.

Dametræner Morten Schaft overrakte pokalen som årets damespiller til Anna Jørgensen med begrundelsen, at hun er en ung og talentfuld spiller, der altid yder det yp-perste når holdet spiller.

Klubbens to herrehold i henholdsvis serie tre og serie fem klarede sig hæderligt i efterårssæsonen. Det blev til et par midterplaceringert, hvorimod det viste sig at være en for stor mundfuld for damerne i jyllandsserien. Det blev til en sidsteplads i efteråret. Det gjorde dog ingen skår i glæden, da der blev festet i salen på Als kro.

Årets herrespiller i Viking, Søren Jensen, sammen med seniortræner Brian Ibsen.
Årets damespiller Anna Jørgensen sammen med træner Morten Schaft.