SPORT
ALS: Champagnepropperne sprang lystigt lørdag eftermiddag på Als stadion efter, boldklubben Vikings førstehold i forårets sidste kamp havde sikret sig oprykning til serie to.

Da rivalen til førstepladsen i kredsen, Gudumholm IF, et par dage tidligere havde sat point til, var det klart, at Als med tre point kunne spille sig i front i forårets sidste kamp, og det havde da også trukket ekstra mange mennesker på stadion.

Tilskuerne ble vidne til en særdeles målrig kamp. Ikke færre end ti ganger blev der nettet, og til hjemmepublikummets glæde var det vikingerne der nettede flest, 6 gange mod Storvorde/Sejlflods fire.

Allerede i kampens første halvleg slog hjemmeholdet fast, at de var opsat på at vinde, og de havde også en solid føring ved pausen. I løbet af anden halvleg halede modstanderne dog ind på vikingernes føring, der dog aldring kom i fare
.
Efter kampen var slut kom boldklubbens formand, Kasper Bach på banen med fire flasker champagne, og så blev der skålet og ønsket tillykke.

Hadsund bliver i serie to
Med lidt held kan Als og Hadsund komme i samme kreds til efteråret. Hadsund sikrede sig lørdag sin eksistens i serie to.
Formand for boldklubben Viking, Kasper bach, går efter kampen ind på banen med champagne og for at ønske holdet tillykke med oprykningen.
...og så er der bad i champagne.
Der var aldrig tvivl om, at vikingerne ville vinde forårets sidste kamp og dermed sikre sig oprykning.
Fodbold serie 2 pulje 13:
Boldklubbe Vikings førstehold, der er nyoprykker i serie to havde onsdag aften lagt kæmpenederlaget på 08 til LKB/Gistrup på egen bane bag sig, da de spillede ude mod Søænderup/Suldrup IK Frem, der blev besejret 0-3.

Holdet har nu spillet tre kampe og har to sejre og et enkelt nederlag og ligger på en fjerdeplads med seks point.

Vikingerne skal i kamp allerede lørdag eftermiddag, hvor de på hjemmebane tager imod bundholdet Møldrup/Tostrrup IF, der efter fire kampe endnu ikke har opnået point.

Det ser skidt ud for Hadsund Boldklubs serie to mandskab. Senest blev det til nederlag mod LKB/Gistrup, der på egen bane bane vandt med 3-0 over fjordholdet.

Hadsund skal også i kamp på lørdag eftermiddag, hvor holdet skal en tur til Aalborg for at møde B52.

Se nedenfor:
Viking hentede alle tre point på udebane
Det går op og ned for Viking
Vikinger rystede nederlag af sig og vandt
Oprykning til serie to og så sprang champagnepropperne
ØSTER HURUP: En af landets bedste badmintonspillere, 25-årige Søren Toft Hansen, er ansat som ungdomstræner i Olympia Øster Hurup.

I februar måned i år spillede han sig i DM-semifinalen, men tabte til Hans-Kristian Vittinghus og måtte således "nøjes" med en bronzemedalje.

På den professionelle rangliste ligger han pt. på en 13. plads.

-Han skal varetage træningen af begge vores ungdomshold, siger Hanne Søgaard Jellesen , Olympia Øster Hurup.
-        
- Jeg er 25 år og professionel badmintonspiller, desuden læser jeg til lærer. Jeg er tilknyttet Badmintonklubben abc Aalborg, hvor jeg dagligt har min gang og træner hver dag. Derudover er jeg tilknyttet Badminton Danmarks Centertræning i Aarhus, hvor jeg træner med de bedste spillere i landet. Jeg har boet i Aalborg i snart 2 år, kom fra fra Odense Badmintonklub (Odense OBK) i 2016, hvor jeg spillede i den Danske Badmintonliga i flere sæsoner, siger den ny Østrer Hurup-træner.
Han har også stor international erfaring. Ud over Denmark Open Premier Super Series, har han blandt andet deltaget i Thailand Open Super Series, og har vundet flere internationale turneringer som Jamaica International, Brazil Open og Lithuania International.
- Jeg glæder mig til at blive træner i Øster Hurup, hvor jeg vil forsøge at kombinere badminton med leg og sjov. Så kom og vær med til en sjov træningsdag, hvor I vil få et indblik i, hvordan badminton både kan være sjovt og lærerigt på samme tid, siger han.
Træningen starter op i den kommende uge for 0. til 3. klasse. De skal træner tirsdag og torsdag mellem kl. 15-16. Man vælger selv, om man vil træne en eller 2 gange om ugen.

I uge 37 starter   4.-10. klasse op De træner også tirsdag og torsdage kl. 16.00-17.30, og her er det også frivilligt, om man vil træne 1 eller 2 gange om ugen.

Olympia har valgt at tage hensyn til, at nogle 6. klasse-elever skal på studietur med skolen samt den forestående Fritidsfestival som Havbakkeskolen har 7. september.

- Alle er velkomne til at træne i Olympia, Øster Hurup. Nye samt "gamle" spillere, og vi byder også velkommen til dem, som måtte ønske at supplere deres egen klubtræning med en ekstra gang træning i Øster Hurup. Vi har tidligere haft børn fra Kongerslev, Bælum, Hadsund, Hobro og sågar Brønderslev, som udover at træne i deres egen klub f.eks. to gange om ugen også har  valgte at tage til Øster Hurup for at få en ekstra gang træning. Det er man stadig velkommen til, siger Hanne Søgaard Jellesen.

Søren Toft Hansen
Fodbold serie 2 pulje 13:
ALS: Inden Møldrup/Tostrup IF stillede op til serie to-kamp på Als stadion havde de ikke hentet point i turneringen og lå bunden sammen med Hadsund Boldklub. Det blev der vendt op og ned på på Als stadion, hvor de vandt med 5-0.

Vikingerne har i de seneste kampe formået at få bolden i nettet hos modstanderne et par gange, men derimod har de røde- og hvidestribede fra Als lukket 13 mål ind, og det har været værst på hjemmebane.

Efter fire kampe har Als seks point efter sejre over HB og Sønderrup/Suldrup IK Frem.

Næste gang Als skal i kamp bliver i aften, tirsdag, hvor holdet på udebane skal spille mod B 52 i Aalborg.

For nyoprykkerne i Als går det lidt op og ned, men for Hadsund Boldklub i serie to har kurven hidtil kun gået nedad. Holdet har spillet fem kampe, og det er udelukkende blevet til nederlag.

Senest mod B 52, som fjordholdet mødte i Aalborg. hjemmeholdet vandt med 2-1.

Næste gang holdet skal i kamp bliver lørdag 8. september, hvor HB skal møde Møldrup/Tostrup IF på Møldrup stadion.
Fodbold serie 2 pulje 13:
Onsdag 5. september 2018
ALS: Efter et sviende nederlag på hjemmebane
lørdag eftermiddag på 0-5 til bundholdet Møldrup/
Tostrup IF, rejse Vikings serie to-mandskab sig
tirsdag aften på udebane mod B 52, Aalborg.

De røde- og hvidestribede fra Als vandt et tæt opgør
med 2-3 og kravlede dermed op på tredjepladsen i
kredsen med ni point efter fem kampe.

Det er blevet til tre sejre og to nederlag. I de to hjemmebanenederlag har det knebet med forsvaret. I kampene mod henholdsvis LKB Gistrup og Møldrup/Tostrup blev der nettet 13 gange mod vikingerne uden at angrebet formåede at prikke bolden over modstandernes målstreg.

Næste gang Viking serie to skal i kamp bliver lørdag 8. september, hvor de på udebane skal møde Storvorde/Sejlflod Boldklub, der efter de fem første kampe har seks point på en femteplads.
Fodbold serie 2 pulje 13:
Søndag 9. september 2018
ALS: I sæsonens første seks kampe har
boldklubben Viking´s førstehold i serie to
vundet hver anden og tabt hver anden
kamp, og skulle statistikken holde stod
den på nederlag i lørdagens kamp på
udebane mod Storvorde/Sejlflod Bold-
klub - og statistikken holdt.

De stribede fra Als tabte 2-0 på Stor-
vorde/Sejlflods bane.

Vikingerne ligger på en fjerdeplads med
seks point. I de første seks kampe har
holdet scoret ni gange, men har selv
lukket 19 mål ind.

Holdet har nu et par træningsaftner, in-
den det skal i kamp igen, lørdag 15. september kl. 13 på Als stadion, hvor modstanderen er topholdet Farsø/Ullits IK.

HB isoleret i bunden
I samme kreds var Hadsund Boldklub også i kamp lørdag eftermiddag. På udebane mødte HB Møldrup/Tostrup IF, og de unge HB-spillere led stort nederlag. 9-2 vandt hjemmeholdet, og efter de seks første kampe er det endnu ikke blevet point til fjordklubben, der ligger isoleret i bunden af kredsen.

Næste gang HB skal i kamp bliver fredag 14 september kl. 18.30 på Hadsund stadion, hvor Storvorde/Sejlflod boldklub kommer på besøg. Derefter er der så lokalopgør mod Vikingerne fra Als, der vandt den første kamp på Als stadion med 4-2.
Lørdag 15. september 2018:
ALS: Boldklubben Viking havde lørdag tre seniorhold i
kamp på egen bane. Det blev til en sejr, en uafgjort
og en tabt kamp.

Det var klubbens damer i serie et, der stod for
sejren. De havde besøg af Arden IF, og det blev
til en sikker sejr til hjemmeholdet på 5-1. Damer-
ne ligger på en femteplads med fire point. Der er seks hold i puljen.

Klubbens andethold i serie fem spillede uafgjort 3-3 mod Skørping IF Frem. Holdet har i efteråret haft det vanskeligt. Et par gange har det ikke været muligt at stille hold til kamp, og det har betydet to tabte kampe. Det er således kun blevet til 2 point på sidstepladsen, hvor Veddum IF sidder solidt på førstepladsen.

Serie to tabte til tophold
Vikings førstehold i serie to havde besøg af puljens tophold Farsø/Ullits IK, og det var en for svær opgave for vikingerne, der blev besejret 0-3. Efter de første syv kampe har holdet 9 point.

Næste gang vikingernes serie to skal i kamp bliver den kommende lørdag, hvor der er lokalopgør på Hadsund stadion.

HB fortsat uden point
HB var i kamp på eget græs fredag aften, hvor de havde besøg af Storvorde/Sejlflod Boldklub, der vandt med 2-3.

HB har endnu ikke fået point på kontoen og ligger isoleret i bunden af kredsen.