SPORT
HADSUND: - Vi plejer at have en fantastik uge på Hadsund stadion, og i år bliver ikke anderledes. Der vil være lige så meget sjov og ballade, som der plejer, samt ny tiltag.

Det siger Christiane Domino om DBUs kommende fodboldskole, hvortil billetsalget er i fuld gang, og mange børn glæder sig allerede til en sjov start på sommerferien sammen med venner og fodbolden.

Det er i begyndelsen af juli måned, det foregår, uge 27, fra 2. til 6. juli.

-Hvis der er nogle fodboldtrænere, som har lyst til at være med i uge 27, kan man tilmelde sig hos DBU, siger hun

- Vi håber på stor opbakning og kan allerede nu se på tilmeldingerne, at vi er godt på vej til at blive  fyldt op, slutter Christiane Domino.
Arkivfoto
Fredag 8. juni 2018
fodbold serie 3:
Viking tabte til Bælum/Solbjerg
men beholder førstepladsen
Arkivfoto
ALS: Selv om vikingerne fredag aften på egen bane tabte 1-3 til Bælum/Solbjerg IF, ligger de fortsat på en førsteplads i kampen om oprykning til serie 2.
De nærmeste rivaler, Gudumholm IF, der fredag aften også havde hjemmekamp mod LKB/Gistrup, spillede 1-1.

Begge hold har efter de 12 første kampe således 23 point, men de røde- og hvidestribede vikinger fra Als er en tak bedre i indbyrdes kampe.

Den første indbyrdes kamp vandt Gudumholm på egen bane med 4-1, men i det andet opgør på Als stadion vandt Viking med 5-1.

I princippet kan Als nu selv afgøre, om turneringen skal slutte på en førsteplads og direkte oprykning. Sejre i de sidste tre kampe, så er den hjemme.

På papiret har yderligere tre hold dog meldt sig ind i kampen om oprykning. LKB/Gistrup, Bælum/Solbjerg IF og Kongerslev IF, der alle har 16 point, og der er ni point at spille om. En teori, som de pågældende klubber nok ikke selv tror, kan gå i opfyldelse.
Arkivfoto
Arkivfoto
Vikingerne i Als tabte et vigtigt skridt i kampen om direkte oprykning til fodboldens serie to. På udebane mod bundproppen, Terndrup IF, tabte de røde- og hvidestribede med 1-2, og holdet kan ikke længere selv sikre sig oprykning, selv om det evt. bliver til sejr i den sidste kamp.

Rivalerne til førstepladsen, Gudumholm satte også point til, men blot to i lørdagens kamp mod Storvorde/Sejlflod IF, der endte 1-1.

Dermed rykkede Gudumholm op på førstepladsen med 24 point. Als har på andenpladsen 23.

Gudumholm skal allerede 20. juni spille sin sidste kamp mod Kongerslev, og vikingerne spiller forårets sidste kamp 23. juni mod Storvorde/Sejlflod.

Vikingerne må håbe på, at Kongerslev kan tage point fra Gudumholm og at de så selv vinder over Storvorde/Sejlflod.

En eventuel andenplads i kredsen kan muligvis også give oprykning, men det afhænger af andre op- og nedrykninger.
Søndg 17. juni 2018
Fodbold serie 3:
Op- og nedrykningen i serie to, hvor Hadsund Boldklub kæmper for en ny sæson i serien, bliver i store træk afgjort i den sidste kamp.

HB ligger inden på næstsidstepladsen med 8 point, men en sejr over St. Restrup kan bringe fjordklubben i sikkerhed med 11 point. Denne kamp spilles i St. Restrup lørdag 23. juni.

I den seneste kamp lørdag eftermiddag mod Aalborg KFUM blev det til nederlag på 2-1, og HB slap således ikke væk fra den faretruende næstsidsteplads, der meget vel også kan betyde nedrykning.

Støvring ligger på sidstepladsen med 7 point i kredsen
Søndag 17. juni 2018
Fodbold serie 2:
Skelund IF´s førstehold i serie 4 må indstille sig på igen at spille i serie 4, når den ny sæson indledes efter sommerferien.

Lørdag eftermiddag tabte de grønne fra Skelund på udebane med 8-2 til Astrup IF Arden, og holdet ligger fortsat på en fjerdeplads med 21 point.

Skelund spiller forårets sidste kamp på hjemmebane 22. juni kl. 18.30, hvor modstanderen er Skørping IF Frem.
Søndag 17. juni 2018
Fodbold serie 4:
Tirsdag 19. juni 2018
Allan Kuhn
Morten Wieghorst
Boldklubben Viking i Als lægger mandag 25. juni sit robotklippede græs på opvisningsbanen til et superligaopgør mellem Hobro Ik og AaB. Klubberne har som optakt til den ny sæson indvilget i at spille en træningskamp på den velplejede bane i Als.

I 2017 gæstede Hobro IK også Als stadion i forbindelse med en opvisningskamp op til sæsonstarten.

Kampen på mandag fløjtes op kl. 16.30

- Vi håber mange vil komme på stadion og se kampen trods det tidligere starttidspunkt. Vi sørger selvfølgelig for, at grillen er tændt og man derfor kan spise sin aftensmad inden man går hjem, siger medlem af Vikings bestyrelse, Henrik Sloth.

-Viking er rigtig glad for, at vi igen i år kan præsentere superliga bold på vores skønne stadion, tilføjer han.

Hobro indleder sæsonen fredag 13. juli på udebane mod Vejle, og samme aften spiller AaB også sin første kamp, ligeledes på udebane, mod Sønderjyske.

Hobero IK og AaB mødes første gang  søndag 23. september på Hobro stadion.

I spidsen for Hobro-mandskabet står nytiltrådte Allan Kuhn, der også har en fortod i AaB. i Spidsen for AaB-mandskabet er Morten Wieghorst.
Når boldklubben Viking i Als i serie 3 spiller forårets sidste kamp på lørdag eftermiddag, vil en sejr betyde oprykning til serie 2 fra efterårets start.

Vikingernes konkurrent til førstepladsen i kredsen, Gudumholm IF, satte onsdag aften point til i sin sidste kamp mod Kongerslev IF. Kampen, der blev spillet på Gudumholms bane, endte 1-1 og dermed slutter Gudumholm med 25 point.

Viking har inden lørdagens kamp, der fløjtes i gang 13.30, 23 point, og med sejr når de 26. Ved et eventuelt nederlag bevarer de andenpladsen og en mulighed for at rykke op.

Lørdagens modstander på Als stadion, Storvorde/Sejlflod Boldklub, har ingen chance for at rykke op og er også sikret mod nedrykning. Da de røde- og hvidestribede mødtes i forårets første indbyrdes kamp på Storvorde stadion, vandt vikingerne med 0-4.

3. pladsen i kredsen indtages af Kongerslev, der slutter med 20 point, og på fjerdepladsen Bælum/Solbjerg IF har 19 point inden deres sidste kamp, der ligeledes spilles på lørdag. De kan imidlertid ikke nå Als på andenpladsen.
Torsdag 21. juni 2018
Fodbold serie 3
Boldklubben håber, mange kommer på stadion i Als lørdag eftermiddag kl. 13.30 for at støtte holdet i den vigtige kamp.