SPORT
Tirsdag 5. november 2019
HADSUND: Når græsset bliver forårsgrønt på Hadsund stadion, kan klubbens førstehold løbe på banen i serie 3. HB sikrede sig direkte oprykning lørdag eftermiddag med en sejr på 3-1 over Skelund Idrætsforening.

Hadsund vandt turneringen med 34 point og med Skelund IF på andenpladsen med 29.

HB og SIF har dog fortsat mulighed for at møde hinanden i serie 3. Skelund skal på andenpladsen ud i playoffkampe med de andre jyske toere i serie fire, og evt. derefter mod seksere i serie tre.

Sæsonens sidste og afgørende turneringskamp på Hadsund stadion havde samlet mange tilskuere. Ikke mindst fra Skelund, der håbede på en sejr til de grønne, der så ville rykke direkte op, men det stod ret hurtigt klart, at hjemmeholdet havde overtaget. HB bragte sig foran med 3-0 indenfor de første 45 minutter, og først mod kampens slutning fik Skelund reduceret.

Efter kampen ønskede Skelund-spillerne HB-erne tillykke med sejren og den direkte oprykning, medens de mange fra Skelund i regnvejret forlod Hadsund stadion. Indenfor i tørvejr sprang champagnepropperne i HBs omklædningsrum.

HB har i flere sæsoner oplevet nedtur, men ser nu frem mod lysere tider på fodboldbanen.

Veddum IF var godt med men..
I lang tid var oprykkerne fra serie fem, Veddum IF med i kampen om yderligere oprykning, men det glippede blandt andet i hjemmebanekampen mod netop Hadsund, der vandt på Veddum stadion.

Klubben er dog tilfreds med sæsonen, hvor man som oprykker har været med i toppen, og det kom også til udtryk, da klubben lørdag aften holdt sæsonafslutningsfest i klubhuset.

HB var en tak bedre end gæsterne, Skelund Idrtæsforening.
Skelund-såpillerne ønsker HB-erne tillykke med sejren og den direkte oprykning til serie 3.
Skelund-spillerne havde håbet på sejr i opgøret på Hadsund stadion. Ikke mindst for at ønske en af veteranerne på holdet tillykke.

På dagen havde Søren Nielsen i den grønne trøje fødselsdag. Han fyldte 45 år, og en sejr og oprykning ville have været den helt rigtige gave til den fortsat aktive førsteholdsspiller.
ALS: Boldklubben Vikings sæsonafslutningsfest lørdag aften og en del af natten på Als Kro og Badehotel blev ekstra festlig.

Nogle få timer før, en stor del af boldklubbens medlemmer satte sig til bords i kroens sal, havde førsteholdet i serie 3 på Als stadion vundet første slag om en oprykning til serie 2.

De røde- og hvidestribede Vikinger mødte i en første playoffkamp Purhus IF, der var blevet nummer to i sin kreds.

Det blev en både dramatisk og uhyre spændende dyst. Den ordinære kamp endte uafgjort 2-2, så der måtte forlænget spilletid til. De første 15 minutter endte uden scoringer, men i anden periode sikrede Als sig sejren med 3-2, nogle minutter efter kirken i Als højlydt havde ringet solen ned og tusmørket var ved at sænke sig over stadion.

Det var en til tider hårdt spillet kamp, så dommeren måtte hæve det gule kort flere gange, også til gæsternes  træner, der højlydt gav udtryk for sin utilfredshed med dommerens kendelser.

Kampens vigtighed trak mange mennesker på stadion. Tribunen var fyldt, og der stod mange ved rækværket. Purhus havde også adskillige tilhængere med til Als. I nærheden af et par hundrede mennesker overværede kampen.

Vikingerne skal spille den næste og sidste playoffkamp lørdag 16. november kl. 14.Det bliver på udebane mod Bælum/Solbjerg IF, der sluttede efterårssæsonen på en 6. plads i serie 2.

Vinder Vikingerne rykker holdet op i serie 2, taber de røde- og hvidestribede på Bælum stadion bliver det til en ny sæson i serie 3, og Bælum,/Solbjerg IF får en ny sæson i serie 2.
Tirsdag 12. november 2019
For at sikre maksimal opbakning til kampen lørdag kl. 14 på Bælum stadion har bestyrelsen i Viking besluttet, at man vil leje en bus, der kører fra Als til og fra stadion i Bælum, så både børn og voksne gratis kan overvære den vigtige kamp.

Thygesen El-service, der er en af Als-klubbens sponsorer, vil sørge for, at der er drikkevarer i bussen.

Der bliver afgang fra Als stadion kl. 13.15, og man skal tilmelde sig senest onsdag 13. november kl. 12 til Marlene Frandsen på tlf. 24 89 02 99

Bus kører fra Als til
Bælum stadion

Tribunen på Als stadion var fyldt
Purhus-ledelsen var ikke altid tilfreds med dommerens afgførelser.
Det var fysisk krævende at spille på den tunge bane. Nogle af spillerne fik krampe og måtte hjælpes i pausen inden den forlængede spilletid.
Sejren er sikret, og spillerne jubler.
SKELUND: idrætsforeningen i Skelund kan se tilbage på et godt år og ikke mindst en flot efterårssæson, hvor det blev til oprykning for førsteholdet fra serie 4 til serie 3.

Det siger klubbens formand Søren Engelhard ovenpå sæsonafslutningsfesten, der havde samlet knap 60 mennesker. Aftenen bød på taler, præmieoverrækkelser og hyggeligt socialt samvær.

Det oplyses, at der var ca. 50 medrejsende tilskuere til playoff-kampen i Randers, ligeledes til playoff-kampen i foråret i Dronningborg og tæt på det samme til den sidste puljekamp i Hadsund, hvor oprykningen også kunne være kommet i hus.

I efterårets playoffkamp bragte Hornbæk bragte sig foran mod slutningen af 1. halvleg, men Skelund fik hurtigt slået tilbage på et glimrende mål af Jeppe Lykke Hansen, så stillingen var 1-1 ved pausen.

Efter pausen fortsatte en intens kamp, men midt i 2. halvleg bragte  Mark Brix Christensen Skelund foran med 2-1 med en flot scoring. Resten af kampen pressede Hornbæk hårdt på for en udligning, men Skelund-spillerne holdt stand. Kampen kronede dermed en rigtig fin sæson med oprykning til serie 3, siger Søren Engelhard.

Om serie 5 siger formanden: Holdet leverede gode kampe sæsonen igennem, og kunne i efteråret glæde sig over, at man hentede point nok allerede i første halvdel af sæsonen og dermed kom i den halvdel, der skulle spille om oprykning efter ombrydning af puljerne. Her landede holdet på 4. pladsen, hvilket også var sidstepladsen i puljen, men det skete efter flere rigtig gode præstationer af de mange unge spillere, samt et par solide rutinerede kræfter.

- Bestyrelsen havde måske lidt optimistisk tilmeldt et serie 6 hold ved turneringsstart i foråret. Ønsket var, at de mange spillere, der havde deltaget i træningen i vintermånederne, skulle have mulighed for at komme ud at spille kampe - uanset alder, fysik og niveau, når blot man havde det sjovt og kammeratskabet var i top, siger formanden.

- Det lykkedes over al forventning, og klubben kunne efter forårssæsonen notere sig, at det var lykkedes at stille hold i alle tre rækker, uden at måtte melde afbud til en eneste kamp. En præstation der skyldes stor velvilje og indsats fra alle klubbens spillere og holdledere. I efteråret måtte der desværre meldes afbud til et par kampe, hvilket primært skyldtes flere skader på alle holdene - og så løb man altså et par gange tør for spillere, siger Søren Engelhard.

-Der skal lyde en stor tak til alle, der har bakket op om klubben i 2019. Det gælder naturligvis klubbens sponsorer, de frivillige hjælpere, bestyrelsen, spillerene og ikke mindst de mange tilskuere, der trofast og talrigt har fulgt klubbens hold gennem sæsonen, slutter Søren Engelhard

Søren Engelhard, formand for Skelund Idrætsforening
Førsteholdet sikrede sig oprykning
Torsdag 14. november 2019
Var foran 2-0 men blev hentet og overhalet af Bælum/Solbjerg
ALS: Det lykkedes ikke for Boldklubben Viking i Als at sikre sig oprykning til fodboldens serie 2, da de lørdag eftermiddag på udebane mødte Bælum/Solbjerg IF i den anden playoffkamp på Bælum stadion. Hjemmeholdet vandt 3-2 og forbliver i serien, når forårssæsonen indledes.

Tilskuere med i bus fra Als
Det blev en spændende kamp, og de mange tilskuere, der var fulgt med i bus fra Als, troede på, at det ville lykkes, da vikingerne bragte sig foran med 0-2 på mål af Tobias Ibsen. Først i det sidste minut af første halvleg fik hjemmeholdet reduceret.

Ca ti minutter ind i anden halvleg udlignede Bælum/Solbjerg IF, og meget tydede på, at vikingerne igen måtte ud i forlænget spilletid, men blot et minut før dommeren fløjtede kampen af, scorede hjemmeholdet, og dermed var vikingernes skæbne besejlet.

Dyngvåd bane
Spillerne blev budt på vanskelige forhold. Det silede ned kampen igennem, og flere steder på banen stod der blank vand, hvor bolden ofte blev hængende.

Der er nu fodboldpause til begyndelsen af det ny år. Vikingerne indleder foråret i serie tre. Med lidt held kan det blive en spændende pulje med mange lokalopgør, hvis det flasker sig, at Als kommer i pulje med nyoprykkerne fra Skelund og Hadsund.

Søndag 17. november 2019
Det var vanskelige forhold for holdene på den dyngvåde bane.
Trængsel foran vikingernes mål.
Det silede ned under hele kampen.
Enkelte syntes, det var morsomt med de store vandpytter.