SPORT
Nedenfor:
En sort fodboldlørdag på Østkysten
Vikingernme tabte til Valsgård IF 83 og hadsund/Vive tabte til purhus.
Vikingerne tog point fra tobholdet Hobro IK
Vikingerne vandt over bundhold
Pengeinstitut med base i Vendsyssel bliver hovedsponsor for Skelund IF

Søndag 7. april 2019
ØSTKYSTEN: Efter sejren over Hadsund/Vive i sæsonens første kamp i serie tre kom Vikingerne i Als i weekenden ned på jorden igen, da de på udebane mødte Purhus IF.

Hjemmeholdet var de stribede fra Als overlegne og vandt med 5-2.

Næste gang, vikingerne skal i kamp, bliver lørdag 13. april kl. 13, hvor de på egen bane skal spille mod IF Fjorden.

Netop IF Fjorden mødte Hadsund/Vive på Hadsund stadion i weekenden, og hjemmeholdet vandt overbevisende med 5-0.

Dermed har begge lokale serie tre-hold, tre point for to kampe.

I serie fire mødte nyoprykkede Veddum IF Mou IF i Mou, og måtte rejse hjem med et nederlag på 5-3.

Lørdag 13. april er der lokalopgør på Veddum stadion, når Skelund IF kommer på besøg. Skelund har ikke været i kamp i weekenden.
Viking håber på mange tilskuere til hjemmekampen lørdag 13. april.
SKELUND: Idrætsforeningen i Skelund har indgået en ny to-årig sponsoraftale med Sparekassen Vendsyssel.

Det første synlige tegn på, at vendelboerne satser på Himmerland, fik lokalbefolkningen, da SIF spillede sæsonens første hjemmekamp og vandt med 4-1 over Astrup IF i serie fire. Her var hjemmeholdet for første gang iklædt ny spilledragt sponseret af den ny økonomiske samarbejdspartner.

- Selvom kampen var en råkold hverdagsaften bakkede vores lokalsamfund op om vores drenge. Mere end 60 tilskuere havde fundet deres vej til vores skønne stadion. Det var også aftenen, hvor klubbens længe ønskede måltavle kom i brug, siger klubbens formand, Søren Engelhard.

- Bestyrelsen er taknemmelig over den store opbakning, klubben er blevet vist ved sæsonens første to hjemmekampe, og håber selvfølgelig på, at det varer ved. Vi vil i hvert fald gøre vores til at vores stadion er et attraktivt sted at mødes, tilføjer han.

Formanden håber, at lokalsamfundet vil støtte klubbens sponsorer, fordi de støtter klubben, og han håber ligeledes at se mange på stadion, når klubbens hold løber på banen til næste hjemme kamp 18. april hvor der er to opgør.
Sparekassen Vendsyssel gør sig synlig på Skelund stadion.
Lørdag 13. april 2019
Viking hentede maksimum point i lørdagens hjemmekamp i serie tre mod IF Fjorden. Vikingerne vandt overbevisende med 4-0.

Hjemmeholdet scorede to mål indenfor de første 45 point og yderligere et par mål i anden halvleg uden, modstanderne kom til fadet.

Næste gang Als skal i kamp bliver på udebane mod Hobro IK.
Efter de første tre kampe i forårsæsonen har vikingerne således seks point.

Hadsund-Vive, i samme kreds som Als, spillede på udebane mod Valsgård IF 83. Kampen endte 1-1 og Hadsund-Vive havde således et point med sig hjem.
Hadsund-Vive møder i næste omgang på udebane Purhus IF, 26. april.

Skelund vandt i Veddum
På Veddum stadion var der lokalopgør i serie fire. Skelund IF var en for stor mundfuld for de nyoprykkede Veddum IF-spillere. Gæsterne vandt 1-4. Ved pausen stod der 1-2, og de grønne fra Skelund scorede yderligere to mål i anden halvleg.
Skelund IF´s serie fire vandt med 4-1 over nyoprykkede  Veddum IF.
Onsdag 24. april 2019
Viking Als tog tirsdag aften point fra topholdet i serie tre, Hobro IK. Kampen på Hobro stadion endte uafgjort 1-1, og Hobro måtte således fravige førstepladsen i kredsen, der efter fire kampe er overtaget af Bælum/Solbjerg IF, der har ti point. Hobro har på andenpladsen ligeledes 10 point.

Vikingerne har på tredjepladsen 7 point.

Hadsund/Vive har i samme kreds også været i kamp. På hjemmebane mødte Hadsund/Vive Doense/Vebbestrup IF og vandt med 3-0. Holdet ligger nu på en fjerdeplads med 7 point, men dårligere i indbyrdes kampe i forhold til Als.

Næste gang, de stribede fra Als skal i kamp, bliver lørdag 27. april kl. 14, hvor de på udebane skal møde Valsgård IF 83.

Hadsund skal i sit næste opgør, fredag 26. april kl. 18.30 på udebane, spiller mod Purhus IF

Viking serie 3 spillede 1-1 mod topholdet Hobro IK
Søndag 28. april 2019
Det blev til nederlag, da boldklubben Vikings førstehold i fodboldens serie tre lørdag var på besøg i Valsgård. Vikingerne formåede ikke at score hos Valsgård IF 83, hvorimod hjemmeholdet nettede fire gange hos gæsterne.

Efter sæsonens første fire kampe ligger Viking på en fjerdeplads i turneringen.

Næste gang, Als skal i kamp, bliver på hjemmebane, lørdag 4. maj kl. 11, hvor topholdet Bælum/Solbjerg IF kommer på besøg.

I samme kreds har Hadsund/Vive også været i kamp på udebane mod Purhus IF, der vandt 2-0. Hadsund/Vive har som Als hjemmekamp den 4. maj mod Hobro IK, der også er et af topholdene, men som Viking tog point fra. Denne kamp spille på Hadsund stadion kl. 14.

I serie fire, hvor Skelund IF og nyoprykkerne fra Veddum IF er i samme kreds, har Skelund spillet mod Storvorde/Sejlflod Boldklub på Skelund stadion, og hjemmeholdet vandt 1-0.

Tirsdag aften skal Skelund spille på udebane mod Skørping IF Frem kl. 18.30.

Der var lørdag eftermiddag målfest på Veddum stadion, hvor hjemmeholdet tog imod Kongerslev IF, der måtte rejse hjem med et nederlag på 6-0.

den kommende lørdag har Veddum igen hjemmekamp. Denne gang mod Storvorde/Sejlflod Boldklub. Kampen fløjtes op kl. 15.
Fodbold serie 3:
Den ny måltavle på Skelund stadion har i foråret vist positive hjemmeresultater for klubbens førstehold.
Søndag 5. maj 2019
ØSTKYSTEN: De fire bedst placerede fodboldhold på Østkysten, Als, Hadsund, Skelund og Veddum led alle nederlag i lørdagens kampe.

Viking Als havde besøg af topholdet i serie tre, Bælum/Solbjerg IF, der vandt med 1-3. Gæsterne scorede til både 1-0 og 2-0 inden Als fik reduceret i de første 45 minutter. I  anden halvleg slog Bælum/Solbjerg IF sejren fast.

Næste gang vikingerne skal i kamp bliver torsdag 9. maj kl. 18.30, hvor de på udebane skal spille mod Doense/Vebbestrup.

Hobro IK vandt stort i Hadsund
Hadsund-Vive Boldklub havde besøg af Hobro IK, der også ligger i toppen i serie tre, og det var en for stor mundfuld for de røde-hvide fra fjordklubben. Hobro var hjemmeholdet overlegen i alle 90 minutter og vandt sikker 0-4.

Skelund Idrætsforenings mandskab i serie fire, der ligger i toppen af kredsen, måtte lørdag eftermiddag imidlertid se sig besejret af Terndrup IF, der på Skelund stadion vandt med 1-2 og bragte sig selv i toppen.

Det gik ikke bedre for oprykkerne i Veddum, der havde besøg af Storvorde/Sejlflod Boldklub, der vandt med 1-2.
Mandag 13. maj 2019
ØSTKYSTEN: Tre af de højst rangerende hold i den østligste del af Mariagerfjord Kommune, Als, Hadsund og Veddum forlod alle lørdag eftermiddag fodboldbanerne med tre point. Det fjerde, Skelund IF, skal først i kamp onsdag aften.

Viking Als i serie tre spillede på udebane mod Doense/Vebbestrup IF og vandt 1-2. Efter de første syv kampe ligger vikingerne på en femteplads i midten af puljen med ti point.

Næste gang, de røde- og hvidestribede fra Als skal i kamp, bliver lørdag 18. maj kl. 14, hvor der er lokalopgør mod Hadsund/Vive på Hadsund stadion. Begge hold har ti point, idet Hadsund/Vive på Vive stadion lørdag vandt med 2-1 over topholdet Bælum/Solbjerg IF.

Da naboholdene mødtes i sæsonens første kamp på Als stadion, vandt vikingerne.

I serie fire spillede Veddum I F på udebane mod Skørping IF Frem, og Veddum vandt med 2-3. Veddum IF skal i kamp igen tirsdag 14. maj kl. 19 på Terndrup stadion. En svær opgave med det suveræne tophold i kredsen. Terndrup har endnu ikke tabt en kamp i foråret.

Skelund IF skal onsdag kl. 18.45 møde Kongerslev IF på Skelund stadion.
Søndag 19. maj 2019
I det andet lokalopgør mellem Viking Als og Hadsund/Vive på Hadsund stadion lørdag eftermiddag var det igen Als, der trak det længste strå. Vikingerne vandt med 2-3.

I sæsonens første kamp på Als stadion vandt hjemmeholdet 2-0.

Als ligger efter otte kampe på en 5. plads med 13 point. Hadsund/Vive følger li-ge efter på en 6. plads med 10 point.

Als spiller sin næste kamp på hjemmebane mod Purhus IF fredag 24. maj kl. 18.30. I sæsonens første opgør vandt Purhus IF på egen bane o-ver de røde- og hvidestribede. Hadsund skal i kamp igen torsdag 23. maj kl. 19 på IF Fjor-dens stadion.

Skelund vandt målrig kamp
Skelund IF, der spiller i serie fire, vandt onsdag aften på egen bane over Kon-gerslev med 5-3. De grønne fra den tidligere stationsby skal i kamp igen på u-debane torsdag 23. maj kl. 19 mod Astrup IF Arden.

Skelund ligger i toppen af kredsen.

I samme kreds som Skelund har Veddum IF på udebane spillet mod Terndrup IF, der vandt 2-0. Veddum spiller den næste kamp fredag aften kl. 18.30 på hjemmebane mod Mou IF. Veddum ligger efter de første otte kampe på en fem-te plads med 8 point.