SPORT
Fredag 05.01.2018
ØSTER HURUP: Viktor Damm, der som sin storebror, Lasse Damm, sportsmærssigt har valgt at gå badmintonvejen og hjælper Olympia i Øster Hurup´s serie et hold i badmintonturneringen, bliver sponseret med spillertøj fra FZ Forza og ketchere fra Intersport på Butikstorvet i Hadsund.

Viktor går for tiden på Rønde Efterskoles badmintonlinje, men er hjemme i Øster Hurup, når den lokale klub skal i kamp.

På billedet er han på besøg hos Intersport i Hadsund iført det ny spillertøj fra FZ Forza. Det er indehaveren af Intersport, Kurt Olesen (tv), sammen med det unge badmintontalent fra Øster Hurup.

Foto: Karsten Jensen
Viking sluttede efterårs-
sæsonen med fest og
uddeling af pokaler
Årets Viking 2017, Anni Velling sammen med formand for boldklubben, Henrik Sloth.
ALS: Det blev Anni Velling, der modtog den fornemme pris "Årets Viking" i forbindelse med Als-klubbens sæ-sonafslutningsfest på Als Kro og Badehotel.

Der blev i løbet af aftenen uddelt flere pokaler, men den mest prestigefyldte gik til den myreflittige frivillige hjælper i klubben.

- Anni har i mange år været aktiv i Viking som frivillig hjælper Hun er en person, der aldrig siger nej til en op-gave. Hun er med, uanset om det er en lille eller stor opgave. Faktisk er hun så meget Viking, at hun nogle gange melder til en aktivitet uden at være spurgt om en hjælpende hånd. Hun ved, hvad der foregår og bidrager altid positivt til klubbens arbejde, sagde formand for Vi-king, Henrik Sloth, blandt andet i sin begrundelse for overrækkelse af pokalen.

Valget af Anni Velling blev hilst af festdeltagerne med stå-ende applaus.

JKF´s lederpokal blev overrakt Pia Christensen. Hun er holdleder på damernes jyllandsseriehold og syv-mands holdet.

Klubbens herrerseniortræner, Brian Ibsen, overrakte po-kalen som klubbens herreseniorspiller 2017 til Søren Jensen. Han danner sammen med flere andre unge spil-lere grundstammen på klubbens serie tre hold.

- Vi er glade for, at en ung spiller som Søren går ind og gør det så godt, at han kan blive udnævnt til årets herre-spiller, siger Henrik Sloth.

Dametræner Morten Schaft overrakte pokalen som årets damespiller til Anna Jørgensen med begrundelsen, at hun er en ung og talentfuld spiller, der altid yder det yp-perste når holdet spiller.

Klubbens to herrehold i henholdsvis serie tre og serie fem klarede sig hæderligt i efterårssæsonen. Det blev til et par midterplaceringert, hvorimod det viste sig at være en for stor mundfuld for damerne i jyllandsserien. Det blev til en sidsteplads i efteråret. Det gjorde dog ingen skår i glæden, da der blev festet i salen på Als kro.

Årets herrespiller i Viking, Søren Jensen, sammen med seniortræner Brian Ibsen.
Årets damespiller Anna Jørgensen sammen med træner Morten Schaft.
ALS: Efter 11 år som formand for Als-boldklubben Vikings bestyrelse takkede Henrik Sloth af som formand på generalforsamlingen i klubhuset lørdag eftermidag. Til ny formand er valgt Kasper Bach.
- Da jeg tiltrådte, sagde den afgående formand Poul Lundsgaard, at man bandt sig for mindst ti år på posten. Det har jeg nu opfyldt, siger Henrik Sloth.
- Jeg synes, tiden er inde til, at der kommer friske kræfter på banen, der kan udvikle og fremtidssikre Viking med det indhold, en ny generation ønsker af klubben. Jeg er rigtig glad for de 11 år på formandsposten og vil ikke have været dem foruden, siger Henrik Sloth.
I forbindelse med  Vikings generalforsamling lørdag eftermiddag i klubhuset og den efterfølgende bestyrelseskonstituering valgtes Kasper Bach som ny formand.
- Jeg er sikker på, at Kasper kommer med det rigtige Viking hjerte, og samtidig har nogle ideer og planer for, hvordan vi kan gøre Viking endnu bedre, siger den afgående formand
- Så nu kan Kasper starte på sine mindst 10 år som formand og dermed sørge for, at der er stabilitet og udvikling i Viking mange år frem, slutter Henrik Sloth, der fortsæter i bestyrelsen som menigt medlem.
Fra venstre den ny Viking-formand, Kasper Bach, kasserer Mads Andersen og Henrik Sloth, der fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.