ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
SPORT
Mandag 3. februar 2020
SKELUND:  Skelund Idrætsforening har tilmeldt tre herre seniorhold til den kommende forårssæson i fodbold. Samme antal som i det forløbne efterår.

Det oplyste formand for klubben, Søren Engelhard, blandt andet i sin beretning på generalforsamlingen efter flaget var hejst over stadion og første træningsløb var gennemført lørdag eftermiddag.

Det blev også oplyst, at der kommer tiltrængt ny fliser foran klubhuset. Man har søgt en pulje og fået bevilget midler til udskiftningen.

Der blev videre udtrykt glæde over den store opbakning, klubben har i lokalsamfundet. Man er taknemmelig for de mange frivillige, der hjælper til i klubben.

Økonomisk kom Skelund IF ud af året med en flot resultat.

Der blev skiftet lidt ud i klubbens bestyrelse, der nu består af:  Formand Søren Engelhard, næstformand Paw Larsen, kasserer Søren Stad Nielsen. De øvrige medlemmer er: Troels Lykke Olsen, Mikael Busk, Martin Nielsen, Mark Spenser, Jeppe Larsen og Sune Gerts. Som suppleanter er valgt Simon Gerts og Martin Møller.

Der var mødt over 30 fodboldspillere til sæsonens første træning under ledelse af 'Hhans Peter Rytter, der er tiltrådt som ny seniortræner. Efter flaget var hejst blev spillerne budt på en anden form  for træning, end de har været vant til, og det tog de godt imod inden, der blev serveret varm suppe i klubhuset.

Flaget er hejst over Skelund stadion
ØSTKYSTEN: De tre fodboldklubber i den østligste del af Mariagerfjord Kommune, Viking Als, Skelund Idrætsforening og Veddum Idrætsforening indledte i weekenden den udendørs træning til en forårssæson, der lokalt tegner uhyre spændende med tre lokale klubber i samme serie og samme kreds.

Der var alle tre steder standerhejsning med en efterfølgende let gang træning inden der i klubhusene blev budt på varm suppe og efterfølgende general-
forsamling.

I Als var der samlet ca. 30 dame- og herresenior-
spillere, da klubbens nestor og mangeårigt æres-
medlem Bent Jensen fra sin elektriske kørestol med hjælp fra et par unge spillere hejste flaget over stadion.

Efterfølgende blev de fremmødte spillere budt vel-
kommende af klubbens formand Kasper Bach, der blandt andet glædede sig over det store fremmøde, inden turen gik til træningsbanen.

I Skelund var der mødt et lignende antal seniorer, og der var ligeledes pænt fremmøde i Veddum.

Hadsund Boldklub og Skelund IF spillede sig i efterå-
ret op i serie tre, hvor de er kommet i samme kreds som vikingerne, således der er lagt op til en række lokalopgør. Veddum IF tager i foråret en ny tørn i se-ie fire.

Sæsonens første kampe i serie tre spilles i slutnin-
gen af marts måned.

Onsdag 5. februar 2020
Bent Jensen,  æresmedlem i Viking, hejser fra sin elektriske kørestol, bistået af et par unge fodboldspillere, flaget over Als stadion.
Ca. 30 dame- og herreseniorspillere var mødt op til standerhejsningen på Als stadion, hvor de blev budt velkommen af klubbens formand, Kasper Bach
HADSUND: For første gang i Hadsund Motorklubs historie er det nu en kvinde, der sidder i formandsstolen. Dorte Palsgaard afløser Birger Jørgensen.

Rokeringen skete i forbindelse med HDMK´s generalforsamling, hvor Birger Jørgensen, der er selvstændig erhvervsdrivende, oplyste, at han ikke længere, efter fire år, kan afse tid til at beklæde formandsposten. Valget faldt derefter på bestyrelsesmedlem Dorte Palsgaard.

Birger Jørgensen fortsætter dog i bestyrelsen. Han har påtaget sig kassererjobbet.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Poul Pedersen, Flemming Vad og Michaerl Pedersen.

På generalforsamlingen blev det oplyst, at medlemskontingentet holdes i ro, ligesom det blev oplyst, at færdiganmeldelsen af klubhusbyggeriet er på plads.

Både lille og stor bane blev taget i brug lørdag, efter baneteamet havde meldt dem klar og i fin stand.

Inden de øvede blev sluppet løs kl. 11, var der mulighed for, at ny medlemmer, ældre kørere og folk, der ikke ønskede at køre hurtigt, havde mulighed for a prøve kræfter med banerne. Og så stod den i øvrigt på biksemad ved frokosttid.
Lørdag 8. februar 2020
Dorte Palsgaard
Læs nedenfor
mange timers fodbold i Als Hallen
Kvinde ny formand for motorklub i Hadsund
Spændende fodboldforår med tre lokale hold i samme kreds
Skelund IF har tilmeldt tre seniorhold i foråret
Mandag 02. marts 2020
ALS: Der blev spillet mange timers indendørs fodbold i Als Hallen, da fodboldsamarbejdet ASV afviklede den efterhånden traditionelle Jutlander Bank Cup på tærsklen til foråret.

Der blev fløjtet op til de første kampe fredag aften, og stævnet fortsatte hele lørdagen og sluttede først i løbet af søndagen.

I lighed med tidligere var boldstævnet forbeholdt børn og unge mennesker, og det var både piger og drenge, der dystede. Hos pigerne blev der spillet i rækkerne fra U 10 til U 16, og hos drengene drejede det sig om U6 til U13, og det var for begge køn indenfor B og C rækkerne.

Der var medaljer til alle på de mindstes hold og hos de større var der præmier og medaljer til de bedst placerede.

Holdene kom fra adskillige nordjyske klubber.
Der var alle dage mange tilskuere.
Dte blev til mange timers indefodbold i Als Hallen.
ØSTKYSTEN: Foreløbig er forårssæsonens første fodboldkamp for Viking Als og Skelund IFs serie tre-hold aflyst.

DBU Jylland meldte søndag eftermiddag ud, at alle fodboldaktiviteter til og med 29. marts er aflyst.

- I forlængelse af de nyeste udmeldinger fra de danske myndigheder aflyses alle DBU Jyllands fodboldkampe, stævner, kurser, seminarer, klubbesøg og andre arrangementer fra d.d. og til og med søndag den 29. marts 2020, hedder det i meddelelsen til klubberne tilknyttet DBU Jylland.

Viking Als skulle spille første kamp på udebane mod Purhus IF lørdag 28. marts, og Skelund IF skulle samme dag møde IK Rosendal. Hadsund Boldklubs første kamp er programsat til lørdag 4. april på Hadsund stadion, hvor Doense/Vebbestrup kommer på besøg. Foreløbig står denne kamp til at blive gennemført.

Det samme gør Vikings første kamp på eget græs mod Valsgård IF 83, ligeledes lørdag 4. april.

Vikings damer i serie et er programsat til at indlede forårsturneringen på udebane søndag 5. april mod Aars IK. Denne kamp er der endnu ikke pillet ved, men tingene kan ændre sig fra time til time.

DBU følger sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger

- Anbefalingerne er først og fremmest relaterer til indendørs aktiviteter. Vi har dog den holdning, at alle fodboldaktiviteter, både indendørs og udendørs, bør aflyses. For selv om de fleste fodboldaktiviteter foregår under åben himmel, så vil medlemmer, frivillige, dommere, forældre m.fl. stadig færdes og være tæt sammen i klublokaler, omklædningsrum m.v., og det vil ikke være hensigtsmæssigt i den nuværende situation, hedder det i DBU Jyllands henvendelse til klubberne.

Søndag 15.marts 2020
Vikings første hjemmekamp i serie 3 er lørdag 4. april - indtil videre.