ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
POLITI
Mandag 20. juli 2020
ALS: En politipatrulje måtte søndag eftermiddag tage sig af en fulderik, der havde lagt sig til at sove i anlægget ved Flouen i Als. En patrulje tog sig af manden, der mellem betjentene vaklede hen til politibilen.

Manden var ankommet til stedet på en knallert, men var blevet så træt, at han lagde sig på græsset.

Forbipasserende opdagede manden, og konstaterede at han var beruset, og der blev sendt telefonisk besked til politiet, der sendte en patruljevogn til stedet. Betjentene fik så meget liv i manden, at han, om end noget usikkert og med støtte af politibetjentene, kunne gå til bilen.

Torsdag 30. juli 2020
ADSUND: En fest i Hadsund natten til onsdag støjede så meget, at en politipatrulje måtte tilkaldes for at få skruet ned for lydniveauet, så naboerne kunne få nattesøvn.

Det var kort før midnat, politiet blev tilkaldt og kørte til stedet. Nogle ord fra ordensmagten fik festdeltagerne til at  skrue ned for lydniveauet, så naboerne kunne få nattero.

- Det er helt forståeligt, at man fester derhjemme, især da man ikke kan tage til festival i år. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent. Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse har ofte en stor indvirkning - de unge er jo sjældent ude på at genere, siger politiet. 

Hvis ikke en venlig henvendelse virker kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

politiet bankede på i Hadsund natten til onsdag
Lørdag 1. august 2020
HELBERSKOV: I tidsrummet mellem mandag 27. juli kl. 10 og torsdag 30. juli kl. 17 har en eller flere tyve været på "besøg" på en adresse i Helberskov, oplyser Nordjyllands Politi.

Fra terrassen er der blandt andet stjålet en hyndeboks, to vipstole med bord og en hjørnesofa.

Gerningsmanden klippede også hængelåsen til et skur over, men der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over, om der blev stjålet noget herfra, oplyser politiet.

Hvis nogen har set mistænkelig adfærd i Helberskov i ovennævnte periode bedes man kontakte politiet på 114.

Torsdag 6. august 2020
NORDJYLLAND: Nordjyllands Politi anholdte torsdag to mænd og en kvinde i Rørdal i Aalborg Øst. De er sigtet for indbrud og tyverier i flere ejendomme i Aalborgs opland.

De to mænd på henholdsvis 34 og 54 år fremstilles fredag i grundlovsforhør. Ud over de to mænd er det en kvinde på 44 år, der er sigtet.

En større styrke af politifolk og teknikere har torsdag foretaget ransagning af de sigtedes tilholdssted.

- Vi har efterforsket en række indbrud i private hjem, som er sket i Aalborg og oplandsbyerne, og hvor det også har vist sig, at beboerne i flere tilfælde har været hjemme på gerningstidspunktet, siger Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen i sagerne.

- Vi har haft en vellykket aktion, og det er tilfredsstillende, at vi har kunnet skride til anholdelse og på den måde forhindret gerningsmændene i at begå flere indbrud, siger lederen af efterforskningen og understreger sagernes alvor:

- Ud over at det generelt er hårdt for de borgere, det går ud over, når der bliver begået et indbrud, så er det klart, at det er ekstra utrygt for dem, der er hjemme under indbruddet - også selvom de ikke har opdaget det i første omgang, siger Mikkel Brügmann.


SKELUND: En motorcyklist blev i kvæstet tilstanhd torsdag aften ved 20-tiden i en helikopter fløjet til universitetshoispitalet i Aalborg efter han var forulykket ved Korupvej-Nørkærvej i Skelund.

Den forulykkede motorcyklist er ikke i livsfare.

Den forulykkede og to andre motorcyklister kom kørende på landevejen, da to ramte hinanden, og den ene røg i grøften.

Kort tid efter ulykken ankom til politipatrulje til stedet, og man konstaterede, at manden var bevistløs og der blev rekvieret en lægehelikopter.

Søndag 16. august 2020
AALBORG: Hvis man er interesseret i en cykel og evt. ikke vil investere i en ny, byder Nordjyllands Politi sig til med salg af blandt andet cykler.

Det sker på den kommende hittegodsauktion, der holdes hos Nordjysk Auktion på Skjernvej 3 i Aalborg Øst, lørdag 29. august kl. 11.

Der er mulihghed for at se og undersøge cyklerne den samme dag fra kl 09.

Auktionen ledes af auktionarius Peter Holm-Rasmussen.

Der er blandt andet tale om fundne cykler, som er indleveret til politiet og stjålne, som det ikke har været mujligt at finde ejerne til.

Der er traditionelt stor interesse for hittegodsauktionerne, hvor der også kommer andet end cykler under hammeren.